Allah bağışlasın hepsini.Alıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Hepsi çok sevilir ayrım yapılmaz tabii ama. babalar kızlarına daha düşkün olurlar. Kızlar da babalarına...
Oğlan yoxsa qız ???
Printable View
-
02-23-2007, 01:29 PMElif
-
02-23-2007, 02:16 PMyeshuBeli... bu düzdü... Qızlar atalarını, atalar da qızlarını çok sevir... Meni indiden fikir alıb... qızlarım evlenmeq isteyende göresen ne hiss edeceyem??? Bu çox çetin olacaq... Bir dostum var, onun da qızları var ve o da hemin fikirdedir... Qızlarımızla evlemeq isteyen oğlanları kovalayacağıq... bele qerara geldiq... Artıq toyda da qara şalvar/jiqet geyinirem!!! of of... ata olmaq da çetin iş!!!Alıntı:
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
-
02-23-2007, 02:26 PMElif:lol:Alıntı:
Senin qızlarının anasının atası yok muydu? o da üzülmüştür yeshu. Sırayla bu işler sen birinin ciğerini söker alırsın sonra başkası gelir senin ciğerini yerinden söker alır. -
02-23-2007, 02:29 PMyesterday
İki kızım var ama sekiz çocuğum olsaydı sekizininde kız olmasını isterdim.
Onlar benim hayatımdaki en büyük zaaflarım bir tek onlar karşısında çaresiz, bir tek onlar karşısında zayıfım, küçüğü henüz 3,5 yaşında ama benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.... Bazen ben bu hallere düşecek adam mıydım diye onunla oynarken düşünüyorum, her akşam elime bir bebek verip oyuncak bebeğini uyutmamı yedirmemi istiyor yaşım 45 ve ben ona hayır diyemiyorum.... -
02-23-2007, 03:05 PMyeshu
Elif-elif valla düz deyisen... Amma özümden aslı deyil... Hele de iller var o günlere amma fikirleşmeden de diyana bilmirem!
-
02-23-2007, 03:10 PMyeshu
yesterday... seni yaxşı başa düşürem... 'ata' deye seslenende üreyim gedir!!!
-
02-23-2007, 03:16 PMElifAlıntı:
yesterday Nickli Üyeden Alıntı
Allah mutluluğunuzu daim etsin. Çocuk sahibi olmak tahmin edilemeyecek kadar büyük bir mutluluk.Alıntı:
Darısı başımıza :oops: -
02-23-2007, 03:24 PMyeshu
inşallah darısı başınıza... doğup da ilk kucağınıza aldıktan sonra büyük bir serüven başlıyor... zorlukları da olan bir serüven, ama her şeye rağmen her şeye değer...
-
02-23-2007, 04:13 PMyesterdayAllah mutluluğunuzu daim etsin. Çocuk sahibi olmak tahmin edilemeyecek kadar büyük bir mutluluk.Alıntı:
Darısı başımıza :oops:[/quote]
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve paylaşımlarınız için, Allah size de daha güzel günler göstersin ...
Her kız çocuğunda olan o doğal annelik içgüdüsü ne muhteşem ve büyülü bir şey... Kızımın büyümesini doğanın en büyük harikasını izler gibi seyrediyorum ve o büyüdükçe ben karşısında küçülüyorum...
Büyüyüp evlenme meselesine gelince şimdilik uzak olduğu için belki de bir an önce büyümesini ve kendi yaşamını kurup mutlu olmasını istiyorum ama yüreğimin en derin yerinde biliyorum ki hiç bir erkek onları benim kadar sevemeyecek... -
02-23-2007, 09:04 PMElif
Kesinlikle doğru söyledikleriniz. Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.