mene en cox verilen sual Elifin verdiyi 1-ci sualdir. :DAlıntı:
Elif Nickli Üyeden Alıntı
sonra hara gedirsen?
məndən öncə həyatında kimsə varmıydı?
Ən acığım gələn sual isə " Pulu neynədin?" sualıdır. Yaa qardaşım bu qadınlar var yaa. Onlar hər şeyə qarışır. Ne bilim "bu qeder pulun vardı, indi azdır" Ne bilim bu pulu hara xercleyeceksen?
Men qadınlara da haqq qazandırıram. Ona görə ki, kişilərdən o qədər yalan eşidib aldanıblar ki, indi inanmırlar. :al:
Qadınlar sual verməkdənsə öz sevgi, şövkət və hörmətlərini bilirməlidirlər. :wink: :al:
oglanlara bir suall?
Printable View
-
05-24-2008, 05:35 PMSecde
-
05-25-2008, 02:34 AMe_MR_eeLiFcim böYLe sOruLAr soRanI zATen sEvgiLim diYE yAnımDa doLaşTırmAM ki.. :DAlıntı:
şaKAsı biR yAnA oLAy bASit aSLındA; güVen yOksA, iLişkiYi yüRütmEk iÇin zOrLamANın dA biR aLEmi yOk.. e güVenEn iNsAN dA bU sOruLaRI sOrmAz zaTen.. :wink: -
05-25-2008, 03:19 AMElifya gülü seviyorsan ? Dikenine katlanmayacak mısın ?Alıntı:
e_MR_e Nickli Üyeden Alıntı
-
05-25-2008, 05:41 AMe_MR_eOrtada varsa bi sevgi dikenine de katLanıLır eLbet.. O an bu soruLarı bana güvenmediği için sorduğunu düşünmem zaten..Alıntı:
Yaşamak Lazım diyorum..
Sevgi varsa herşeye katLanıLır diyorum..
Ve bana göre en önemLisi; dikensiz güLün kıymeti oLmaz diyorum.. :wink: -
05-25-2008, 03:37 PMdoktorT
Şu kız sana baktı tanıyor musun ?
Eski sevgiline de aynı şeyleri söylüyor muydun ?
Nerdeydin bu saate kadar ?
favori sorularım güzel sinir edilir bu sorularla :loll: -
05-27-2008, 12:16 PMtenha_urek
hələki yoxdur sevgilim
-
05-27-2008, 07:49 PMsogukkanli56
her soruya verilecek bir cevabımız vardır :) ::aze::
-
05-30-2008, 01:52 PMSahin26
Bir erkek, eğer partnerinin öğrenmesini istemediği bir soruya muhatap olursa suç üstü yakalanmış hissini bastırmak ve karşı tarafın bu soru üzerindeki yoğunluğunu dağıtmak için sinirlenir. bunun dışında sorulacak soru ne olursa olsun sevdiği insana büyük bir sabırla yanıt verir. Kısaca saklıyacak şeyleri olanlar sorular karşısında sinirlenir. Kendine güveni tam olan ve sevdiğinden ve sevildiğinden emin olan hiç bir erkeği, hiç bir soru kızdırmaz :D