Salam eziz Forum ehli. Ne olub deyesen hami istirahete gedib... Meni maraqlandiran mesele bizim Azerbaycanli genclerin heyati maraqli kecirmi? Genc dedikde genc aileleri de nezerde tuturam. Cavablariniz gozleyirem, xahis edirem yalniz oz veziyyetinizi deyil, ekseriiyet genclerimizn sheraitini de xususile de qizlarimizin veziyyetini nezere alasiniz. Evvelceden Teshekkurler!
Bizim gencler..
Printable View
-
07-22-2006, 08:10 PMXmissBizim gencler..
-
07-22-2006, 08:23 PMceyranRe: Bizim gencler..Alıntı:
Xmiss Nickli Üyeden Alıntı
genç olmak kolay deil arkadasım :) sende bilirsin . doğar büyür ölürsün . doğduğunu göremessin küçüksündür. hayat sıkıntısıyla yaşarsın büyüdüyünü anlayamassın hayat seni büyütür. ve yaşlanırsın işte osaman anlarsın gençliğide hayatıda sevmeyide.
ama böle toplumsal konulara yönelmen çok güsel:))
tesekkürler.
bu arada ben aserbaycana nasıl gidebilirim fikri olan arkadaslar varmıııııııı?????????????????????????????* ***** -
07-30-2006, 01:48 AMJava-d
De ele men genc iken gocaldim ...Bir gun gormedim :P Genclerin bir coxu tehsile de zarafatyana yanashirlar...RUSHVETI demirem helem...Belkem de bu basga bir movzudur amma yene de...Genc gizlarimiza geldikde ise pis yolda olani da var el chatmaz olani da oglanlarin da hemchinin :P Tbilisi prospekti neyse problem coxdu burda bir dene noqte
-
07-31-2006, 01:19 PMXmiss
Ehsen..az dedin saz dedin..Problemlerimiz coxdur..
Amma her yerde bu problemler var bundan da pis sheyler var...Ne ise Calishin Heyatinizi maraqli kecirin!Eger indiki dunyada bu mumkundurse... -
07-31-2006, 01:20 PMXmiss
Ehsen..az dedin saz dedin..Problemlerimiz coxdur..
Amma her yerde bu problemler var bundan da pis sheyler var...Ne ise Calishin Heyatinizi maraqli kecirin!Eger indiki dunyada bu mumkundurse... -
07-31-2006, 07:14 PMdj_ziyaRe: Bizim gencler..Sexsen menim heyatim cox mareaqli kecir. Men, yoldasim ve 4 ovladimla heyatimiz cox maraqli kecirrrrr.Allah hamiviza bele xosbextlik qismet etsin. Bezilerini cixmaq sertile.Alıntı:
-
07-31-2006, 08:26 PMJava-dChalishiram deyesen alinir bu vaxta kimi kuskun idim heyatdan amma deyesen birine vurulmaga bashlayiram ))ve heyatin gozelliyini onda gorurem :PAlıntı: