Salamlar , vuqus bu boyda cayxana acmisan ama sirniyat hec gorunmur :lol: xeyirli ugurlu olsun qaqasim , baciskanda sirni getrisin :P))
buyurun yemekler baresinde fikirleirnizi yaza bilersiniz.
men duzdu yemekle elaqeder cox naz edirem , her xoreyi yemerem ve mene beyendirmek boyuk bir ve inanilmaz bir gorevdir :lol: ama ama ama Sirniyati cox sevirem :roll:
afiyet olsun :roll:
Sirniyat :)))
Printable View
-
07-17-2005, 09:29 AMamigo_Sirniyat :)))
-
07-23-2005, 12:45 AMCancer
Agiz afiyet olsun nedi? Azerice yaz! Nu$ olsun. buranin qendi $irniyyati bizik de.
-
03-22-2007, 08:07 PMGul-gul
He, sizler chay demleyeni axtararken men de burada shirniyyatlari duzum :)
Novruzdur, sizce chayi ne ile ichmek olar?
Elbette ki, shekerbura, paxlava, sheker choreyi ve s. bu kimi dadli shirniyyatlarla :P Hmm... deyesen agziniz sulandi?
Ele ise getirin chaylari yeyek-ichek :)
PS. bu arada shekil yerleshdirmeyi bacarmairam, bacaran varsa burada bu shirniyyatlarin sheklini qoysa lap tebii alinar :wink: -
03-22-2007, 08:14 PMyeshu
şiriniyyatların şeklini görmeyden yorulmuşam e... :cry: men heqiqi şekerbura isteyirem... heqiqi samavar çayı isteyirem... :wink:
-
03-22-2007, 08:22 PMGul-gulVay... Heqiqisini yememisenmi hele?Alıntı:
yeshu Nickli Üyeden Alıntı
Indi bir xoncha tutub getirecem, ichinde shekerbura da olacaq, her shey :wink:
Qizlar Yeshuya yaxshi chay demleyek! :D -
03-22-2007, 11:37 PMfidan494
ŞEKERBURA, PAXLAVA
[ -
03-23-2007, 12:42 AMElif
[
Biri bana bu tatlının tarifini verebilir mi? -
03-23-2007, 12:54 AMKerkuk-Qizibu kulcedi kúlce.. :wink:Alıntı:
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
-
03-23-2007, 12:56 AMElif
[quote=Kerkuk-Kizi]
bu kulcedi kúlce.. :wink:[/quote:za7lcfa0]Alıntı:
"elif-elif":za7lcfa0 Nickli Üyeden Alıntı
Yani??
Bunu evde mi yapıyorlar yav. Hiç ev yapımı tatlı gibi görünmüyor. Çok afili bişey bu -
03-23-2007, 03:51 PMyeshu
yaw yapmayın bacılar & gardaşlar... menim xanım bilmir bunları pişirmeyi... neyleyek indi... Bakıya gedek... görürüq amma yiye bilmirik!!!!!
-
03-23-2007, 03:56 PMElifNasıl bilmiyor Yeshu Abi, öğrensin. Kızmıyo musun hiç? Benim annem bi baklava yapar parmaklarınızı yersiniz :)Alıntı:
Şu şekerburanın tarifini bilen yok mu. size de yaparım belki. :wink: -
03-23-2007, 04:07 PMSindy
gelin Bakiya hele paxlava isti qogal badabura ve daha neler sekerburanin yaninda hecdir.hainiza catar buyrun gelin. :)
-
03-23-2007, 04:42 PMyeshu
AZAL ve THY uçaq qiymetlerini aşağı salsalar... hemişe gelerem... Amma iki firma da nece ildir pul yığmaya çalışır... Bütöv dünyada qıymetler düşür... bu iki firma düşürmür... Aç gözlülüq edirler... Almanya'ya 170 Dolara gedib gelirem... Amma Bakı 325 Dollar (Indi bilmirem neçeye... geçen yay qıymetler bu idi -yadımda qaldığı qederiyle-)
AZAL ve THY ::yeriyox:: -
03-23-2007, 05:47 PMElif325 Dolar? 8O :cry:Alıntı:
-
03-23-2007, 06:52 PMyeshu
Geçen yaz AZAL benden yaklaşık 1500 USD kazandı... Almanya'ya Germanwings'le ucuz bileti denk getirirsen, 30 Avro'ya bile uçabilirsin... ben denk getirdim ve uçtum... Ama Bakü yolu çok pahalı... Anladığım kadarıyla AZAL ve THY, bazı hatlarda yolculuk eden yolcuları yolunacak 'kaz' gibi görüyorlar... Kazlar da tüy kalmayınca 'indirim' başlatacaklar... Düşün ABD'ye bile 300 küsüratlık biletler bulunabiliyor...
-
03-23-2007, 07:04 PMKerkuk-Qizi325 azmis :roll: biz sadece ankaraya gitmek icin bir kisiye 650 dolar veriyoruz :P ins Bakiye gelerem ::aze::Alıntı:
elif-elif Nickli Üyeden Alıntı
-
03-23-2007, 07:46 PMyeshu
[quote=Kerkuk-Kizi]
325 azmis :roll: biz sadece ankaraya gitmek icin bir kisiye 650 dolar veriyoruz :P ins Bakiye gelerem ::aze::[/quote:1mfhqii0]Alıntı:
"elif-elif":1mfhqii0 Nickli Üyeden Alıntı
Siz nerden gelmek için kişi başı 650 USD veriyorsunuz ki? Uzak bir yer mi? Danmark?? -
03-25-2007, 01:21 AMbakilibalasi
duzdu biletler coxdu qiymetleri mende Almaniyadan gedirem ucuzlasdirsalar yaxsi olar
-
05-07-2007, 12:53 AMManolita
Bakiyorum herkes sikayetci fiyatlardan......Ben bir cozum biliyorum galiba. Arkadaslar Azerbaycanin Gence sehrini duydunuz mu? Aralik 2006 dan buyana Istanbul/Gence tam 140 dolar. Yalniz AZAL da paha yine de Gence icin. Turan air yani turan hava yollari ucuza satiyor. Ozel ama guvenilir sirket.
Bilgi isteyene yardimci olabilirim. Yalniz Genceden Bakuye gitmek icin minimum 4 - 5 saat lazim arabayla. Otobusle 6 saat. Fiyat ucuz, yalniz zaman lazim.Ucakla da gitmek mumkun ama Bakuye. Yalniz haftada 3 kere var ucak.
Saygilar. -
05-07-2007, 01:33 AMShulikBoy
Men izmirdeki arkadasimin yaninda 400 dolara gittim ama genceye getmemishem birgun getcem ama sirniyat ucun deyil :lol: En xoshladigim sirniyatta shekerburadi ::yerivar::
-
05-07-2007, 11:45 AMyeshuTuran Havayollarının İstanbul'da bürosu var mı? Bir de bu 140 USD gidiş dönüş için mi yoksa tek yön mü? Eğer tek yön ise, gidiş önüş 280 USD eder, artı Gence-Bakü / Bakü-Gence arasıda 6'şar saatten 12 saat eder. Otobüs parası + yolda yiyecek içecek + yorgunluğu üstüne eklersen... o zaman İstanbul-Bakü daha uygun olur.Alıntı:
Manolita Nickli Üyeden Alıntı
-
05-08-2007, 12:05 AMManolitaTuran Hava yollarinin Istanbulda mutlaka burosu vardir sanirim, ama ben yine de arastirir soylerim. Abi sadece Gence - Istanbul 140 USD, dogru toplam gidis gelis 280 USD, (Istanbul/Baku 580 USD mi oluyordu, tam olarak unuttum) ama otobus parasi cok ucuz yaa + yiyecek = hic Istanbul/Baku parasi kadar edemez. Sorun yorgunluksa pazartesi, sali, cuma gunleri gelerseniz Genceye, oradan da 45 dakikaya ucakla Bakude olarsiniz, fiyat da ucuz. ::yerivar:: YIne de toplam Baku/Istanbul a direk gidildiginden biraz fazla zaman harcanacak o kadar. Sozkonusu zaman kaybi. Valla Yeshu abi, yine de siz bilirsiniz ama istediginiz bilgileri sizin icin tam ayrintisiyla arastirip soyleye bilirim. Arkadasim Turan Hava Yollarinda calisiyor.Alıntı: