Röya ??![]()
18 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
05-12-2007, 02:14 PM #1
Eurovision müsabiqəsi birincisi Azərbaycan
İndi hamımıza bir yuxu kimi gəlir Azərbaycanın Eurovision birincisi olmağı. Amma vaxtı ilə Türkiyədə belə bir vəziyyətdə idi. Amma Sertap Erenerle Eurovision birincisi oldu.
Sizə görə Azərbaycanı kim təmsil eləməlidi Eurovisionda?Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-12-2007, 02:53 PM #2Junior Member
- Yer
- Türkiye
You're liftin' me high, then you're takin' me low
It's feelin' like I'm getting vertigo
You colour me blue, turn my passion to red
It's feelin' like I've become indigo
-
05-12-2007, 03:06 PM #3Röya ilə olmaz. Biabır olarıq
Miray Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
05-12-2007, 03:21 PM #4Junior Member
- Yer
- Türkiye
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Niye???
You're liftin' me high, then you're takin' me low
It's feelin' like I'm getting vertigo
You colour me blue, turn my passion to red
It's feelin' like I've become indigo
-
05-12-2007, 03:26 PM #5Azərbaycanda soyunur populyar olur. Axı orada soyunmağa görə yox yaxşı mahnı oxumağa görə birincilik verirlər. Elə buna görə Röya olmaz
Miray Nickli Üyeden Alıntı
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
-
05-12-2007, 07:03 PM #6Moderator
Azerbaycanli Nickli Üyeden Alıntı
Düzdü!!!
Namıq demek isterdim ama o axırıncı olar
Nezaket Ablamın sesi çok güzel ama o da olmaz.
Xumar Qedimova olabilir[
Ya da
[
-
05-12-2007, 08:58 PM #7Senior Member
- Yer
- Baki
Roya da ola biler, bide Elza Seyidcahan
gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.
-
05-13-2007, 01:40 AM #8Senior Member
- Yer
- Sensizliğin sokağından...
Tebii ki, ROYA

-
05-13-2007, 01:45 AM #9Junior Member
Men ne deyim "QARDAS"da olan qeyrete....
Kecen il Eurovision finalinda Turkiye Ermenistana 10 bal vermisdi. Men de bugun tanidigim butun turkiyeli dostlarimla zarafatlasirdim. Deyirdim ki, amanin gunudur kisiliyinize xelel getirmeyin. Kisi kimi Ermeistana 12 verin getsin. Ve 12 olacagina da hec subhe etmediyimi soyleyirdim. Elbettde dostlar tanislar "yahu tamam, ama o kadar da asagilama bizi. Siz bizi tanimiyorsiniz (?) Biz bir silkenerek kendimize gelirikse....." Yani atib tutmalar .... Masallah!!!
Gozunuz aydin Turkiye ozune geldi: Ermenistan 12 !!!
Buradaki turkiyeliler hec kocunmasinlar! Ama her rastladiginiz Azerbaycan turkine Turkiyeni nasil buldunuz??? Bize nasil bakiyorsuniz?? Bizler sizin kardesiniz (iclerinden buyuk kardes demek kecir ama tepki gelecegini bildiklerinden susuyorlar).
Size qardas mardas gozu ile baxana min lenet (men daxil). Siz ginetik bizim ortak atalardan az, lakin bizansli analardan daha cooooooxxxxxxxxx sey menimsemissiniz!!!
-
05-13-2007, 01:49 AM #10Junior Member
He, unutmusdum: Turkiyeye telefonla ses vermisdim. Haram olsun!!!

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri