Əsas məzmuna keç
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Dostunuzun sevgilisi...

Azeri.net Sevdalısı
    Yer
    Azərbaycan.Bakı

Dostunuzun sevgilisi...

Sevgi nə gözəl şeydir elə deyilimi?Tanrının bizə verdiyi ən gözəl hədiyyədir,heç olmadıq zamanda içimizə alov kimi düşən dünyadaki ən gözəl duyğudur məncə,həyatın gerçək mənası deyilmi?
    Yalnız sevgili mənasında söyləmirəm,bütün sevdiklərimizin qiymətini bilməliyik, çunki onları nə vaxt itirəcəyimizi bilə bilmərik..
    Onları nə qədər çox sevdiyimizi söyləmə şansımız olmaya bilər, sevgi dedim də ağlıma nə gəldi bilirsiz,keçənlərdə başımızdan bir hadisə keçdi,aylarca birlikdə olduğum bir sevgilim var idi, gözümdən belə qoruduğum,o qədər gözəl bir qız idi ki, izah edə bilmirəm...

Dəli kimi qısqanırdım,heç bir dostumla tanışdırmadım onu, bir gün evdə otururduq, o mətbəxdə ikən, mən həyatda heç etmədiyim bir şeyi etdim və onun telefonundakı mesajları oxudum, bir də nə görsəm yaxşıdır, "Sevgilim,şənbə saat ikidə Kadıköy körpüsündə görüşək?" deyən bir mesaj, kaşki oxumayaydım,təbii saat ikidə mən də ordaydım,aman Allahım gözlərimə inana bilmədim, həyatda ən çox sevdiyim və illərdir eyni səhnəni paylaşdığım pianist dostum, məni onunla aldatmışdı,beynimdən vurulmuşa döndüm, qısacası ayrıldıq,hhh! Eşitdim ki,20 gün sonra onu da tərk edib,bizim səmtdə kiçik bir meyxana var, orada gördüm Ozanı, dərdli-dərdli içirdi,gözləri dolu-dolu, qədəhimi götürüb oturdum yanına, və ona dedim ki:
    -Sənmiydin sevgilimi alan?anladım ki dostluqlar yalan! Sən ola bilməzsən bu canımı acıdan, məni arxadan vuran!

Bu bir türk mahnısından olan sözlərdir.Sualım sizədir əziz Azeri.NET cilər həyatda belə bir hadisəylə qarşılaşmısız?Qarşılaşsaydınız dostunuzu bağışlayardınız?Və ya siz necə hərəkət edərdiniz belə vəziyyətdə?Həm qızlara,həm də oğlanlara aiddir.
    -Mənmiydim səni belə yandıran?!Sevdiyinə kəm gözlə baxan? bilmirdim onun sənlə olduğunu,necə etdim sənə bunu?
    -Mən onu dəlicə sevmişdim,gözlərinə cənnət demişdim,bir daha heç bir gülən gözə inanmaram...
    Mənfəətsiz sevdim mən onu, beləmi olacaqdı sonu? sən də yandın bu eşqdə bax məndə yandım, layiq deyildik biz buna,ilk baharım qışa döndü bu zalımın üzündən,dostum sənin bir günahın yox,anlıyıram gözündən...
    -Səni üzgün görməkdənsə bu qəlbimi yaxardım,öləcəyimi bilsəm də aranızdan çıxardım
    -Bəli,sən də mən də yandıq, bir şeytanı mələk sandıq, bu həyatdan bir dərs aldıq, iki dost biz bizə qaldıq...
    Boş ver dostum o utansın!

Moderlər
    Yer
    Azerbaycan

Re: Dostunuzun sevgilisi...

Bir günah etsən əgər,
    Minbir gün aahh etmən gərək.
    Minbir gün aahh etsən əgər,
    Heç bir günahın yox sənin.

Senior Member Tutu20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Azerbaycan.Quba

Re: Dostunuzun sevgilisi...

qiz hansini sevirse onunla olmalidir.qiz eger sevdiyinin dostunu sevirse sonradan,ona gedirse pis shey yoxdur.

Yer imleri