1 ) Sizin gözünüzdə nədir Məhəbbət?---hormet,inam
2 ) Məhəbbət güclüdür yoxsa Ülviyyət??--mehebbet
3 ) Dünyanın şahı yoxsa ömrün ALLAHı SEVGİdir ?---mentiqsiz sualdir mene gore
4 ) SEVGİ Tanrısından nə istərdiniz?---Sevgi Tanrısı yoxdu.Təkcə Allah var.Sevgini və hər sheyi yaradan.Allahdan xoshbəxtlik istəyərdim.
5 ) Vəfasız SEVGİlinizi öldürsəydilər ürəyinizdən olardı,yoxsa gözləriniz dolardı?----olen ucun aglayirlar.
6 ) Siz ölüm ayağındasınız, Sizi yalnız SEVGİlinizin Göz yaşları xilas edə bilər. Onun ağlamağına razı olardınız? -essi bu nagillarda olur.
7 ) Kimsəsiz adada tək qalsaydınız,Yanınızda kimin olmasını istərdiniz?---kimin deyil,neyin olmagini isterdim.kompyuter olsun basqa hecne istemirem.
8 ) Səhrada bir içim suyunuz olsaydı onu kimə verərdiniz?SEVGİlinizə ,ya özünüz içərdiniz ? su yezidi deyilem.men icsem o baxacaq,o icse men.lucshe tokerdim yere![]()
9 ) Unudulanlar unudanları unudurlarmı?-unudmaq istese beli
10) Deyirlər Qızılgül Məhəbbət gülüdür bəs niyə o tikanlı olur?-gulu seven tikanina qatlanar.
7 sonuçtan 1 ile 7 arası
-
12-26-2009, 07:52 PM #1Azeri.net Sevdalısı
Sevgiyə aid suallar
1 ) Sizin gözünüzdə nədir Məhəbbət?
2 ) Məhəbbət güclüdür yoxsa Ülviyyət??
3 ) Dünyanın şahı yoxsa ömrün ALLAHı SEVGİdir ?
4 ) SEVGİ Tanrısından nə istərdiniz?
5 ) Vəfasız SEVGİlinizi öldürsəydilər ürəyinizdən olardı,yoxsa gözləriniz dolardı?
6 ) Siz ölüm ayağındasınız, Sizi yalnız SEVGİlinizin Göz yaşları xilas edə bilər. Onun ağlamağına razı olardınız?
7 ) Kimsəsiz adada tək qalsaydınız,Yanınızda kimin olmasını istərdiniz?
8 ) Səhrada bir içim suyunuz olsaydı onu kimə verərdiniz?SEVGİlinizə ,ya özünüz içərdiniz ?
9 ) Unudulanlar unudanları unudurlarmı?
10) Deyirlər Qızılgül Məhəbbət gülüdür bəs niyə o tikanlı olur?

Sevgi gediləsi çətin olan bir yoldur.
-
12-26-2009, 08:04 PM #2
Re: Sevgiyə aid suallar
Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?

-
12-26-2009, 08:37 PM #3Azeri.net Sevdalısı

-
03-03-2010, 10:12 PM #4
Her sheyi bilmek vacib deyil, Vacib olan heddinizi bilmekdir!
-
03-03-2010, 10:24 PM #5
zeynalov_ Nickli Üyeden Alıntı
-
03-03-2010, 10:28 PM #6
movzuya soz ola bilmezz
sevgiiini layiqlii sadece yasatmaq lazimdii

-
03-03-2010, 11:47 PM #7Senior Member
- Yer
- Baki
1 ) Sizin gözünüzdə nədir Məhəbbət?______Mehebbet-baglanmag birinin varlıgıyla xosbext olmag ve acı cekmek isteyi.sevdiyiniz insanın ne ureyinde nede aglında olmaq isteyin, onun ruhunda olmaq isteyin. urek kohnelir agil deyisir qoy o oldukden sonrada sevginiz onun ruhunda yasasın.
2 ) Məhəbbət güclüdür yoxsa Ülviyyət??____ mehebbet mexluga olur,ona ulviyyet garısanda ise ulviyyetin gucu onu Xalige yoneldir. ona gore ulviyyetsiz mehebbet hec nedir
3 ) Dünyanın şahı yoxsa ömrün ALLAHı SEVGİdir ?____ elbettdeki omrumun Allahi. biri sene heyat verir biri heyatina marag gatır. bele baxanda senin heyatina marag qatan sevgide Allahın sevgisi esasında formalasır.
4 ) SEVGİ Tanrısından nə istərdiniz?______
Sevgini ve her seyi yaradan Allahdan xosbextlik isteyerdim. yalansiz saf temiz sevgi hec bir zaman bitib tukenmeyen mehebbet ,hormet.
birde ona menim nece ezab cekdiyimi demeyini.
5 ) Vəfasız SEVGİlinizi öldürsəydilər ürəyinizdən olardı,yoxsa gözləriniz dolardı?______Vefasizda olsa o men tek sevdiyim olub,hec vaxt istemezdim olmeyini tebii ki gozlerim dolardi. olmek dehset deyil, dehset yasamagdır
KEDERIM SEVINC OLSADA
MEN SENSIZ GULE BILMEREM
GOZLERIM YASLA DOLSADA
MEN SENIN OLA BILMEREM
PIS GUNUM COX AZ OLSADA
YADIMDAN SILE BILMEREM
DEMEYE SOZUM OLSADA
MEN ONU DEYE BILMEREM…
6 ) Siz ölüm ayağındasınız, Sizi yalnız SEVGİlinizin Göz yaşları xilas edə bilər. Onun ağlamağına razı olardınız?_____
eger onun goz yası meni tezeden heyata qaytarıb onunla govusduracagsa razı olaram. men bilsemki onun aglamagile men sagalib onu xoshbext ede bilecem beli isterdim !
7 ) Kimsəsiz adada tək qalsaydınız,Yanınızda kimin olmasını istərdiniz?_____hal hazirda tek olmag isterdi, ya da ki, inandigim bir insanla olnag isterdim.
8 ) Səhrada bir içim suyunuz olsaydı onu kimə verərdiniz?SEVGİlinizə ,ya özünüz içərdiniz ? ______suyu bolusdurerdim, cunki sehrada men susuz galsam sevgilim gebul etmez .men de o susuz galsa gebul etmerem
9 ) Unudulanlar unudanları unudurlarmı?______
unudan sevmir unudulanlar daima sevir. eger biri deyer vermeyib unudubsa onu fikirlesmeye deymez. unudulanlar unudanlari onlari unutduglari ucun onlara edilen bu pisliyi unutmurlar
10) Deyirlər Qızılgül Məhəbbət gülüdür bəs niyə o tikanlı olur?______cunki esl sevgiler qovusmur ele tikanlar da arada serheddir. tikanı onun dadıdır, duzudur. menim dusunceme gore iki sevgili arsaninda gozel hissler olur tebiki sevgini daha da baglandiran, daha da mohkemleden ele o tikanlardir da onlar dalasanda kusende hele barisanda neler bas verir neler.sen kimsen? Ana qucagında dunyaya goz acan korpe usaqmi, caylar kimi caglayan cosgun bir gencmi, beli bukulmus zavallı qocamı, yoxsa mezara gomulmus meyidmi.

LinkBack URL
About LinkBacks

bele suallar esidende ne bilim e
Yer imleri