oxudum 15 cesretli addim haqda beyendim ve cavablandiriram
1 men artiq secmisem ixtisasimi ve hal -hazirda da tehsilimi davam eletdirirem.
2 Baki musiqi mektebinin fortopiano sobesini de bitirmisem.
3 yox hec vaxt bele bir gun yasamamisam
4 duzu bunu senin qeder hec vaxt arzulamamisam ,
5 sevdim eger bele demek olarsa , asiq de olmusdum , amma bu da yalnis oldu .
6 idman yox duzu reqse getmek var planda ,heleki daha vacib islerim var , daha sonra
7 delilik cox edirem meselen butun qohumlarimizi bir - birine qatiram ,en cox da nenemin basina oyun aciram ,yaziq arvad deli olub elimden .
8 islemek pul qazanmaq ucun deyil ,ixtisasim uzre islemek bu en boyuk arzumdu ,az qalib insallah bu yaxinlarda o da olacaq
9 he aqilli meslehetdi sabah bayramdi soz edecem
10 maraqli olar gorum alinsa mutleq edecem
11 beli bu her birimize vacib olanlardi men de ilk defe bu il oruc tutdum ele namaza da basladim .
12 bu menim ucun hele cox cox tezdi
13 he bax bu Azeri.Net menim heyatimin esas bir hissesidir , hem gizli , hem sirin ,hem de gozel bir hissesi
14 yox hec vaxt bunu etmemisem ve etmek istemirem
15 men onsuz da qehremanam ,
3 sonuçtan 1 ile 3 arası
-
11-24-2009, 07:04 PM #1
Qızların 25 yaşına qədər etməli olduqları 15 cəsarətli addım
Bu günkü yazımda, mənim fikrimcə gənc qızların 25 yaşına qədər etməli olduqları 15 cəsarətli addımın hansılar olduğunu yazıram.
Buyurun oxuyun.
1. Hər hansı peşə sahibi olmaq.
2. Ən azı bir musiqi alətində çala bilmək. Məs: Mən fortepianoda ifa edə bilirəm.
Davamı: [Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
-
11-26-2009, 11:01 PM #2Azeri.net Sevdalısı
Re: Qızların 25 yaşına qədər etməli olduqları 15 cəsarətli addım
-
11-28-2009, 03:03 AM #3
Re: Qızların 25 yaşına qədər etməli olduqları 15 cəsarətli addım
hele 2 il var.
Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri