Əsas məzmuna keç
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konul gozelliyi

Azeri.net Sevdalısı

Konul gozelliyi

Konul gozelliyinden danisaq . Deyirler ki ,gozu kora yoldas ol, konlu kora yoldas olma .Konlu kor adamlardan neinki yoldas ,qardas , hec sirdas ,sevgili de cixmaz . Gozun korluqunu tale ,Allah vadari ,qismat bilmelisen .Konul korluquna tale meselesi deyil , Allah vadari ,Allah cezasi da deyilir .Konul korluqu qelb yoxsulluqundan yaranir , konul xosluqu olanlara qosula bilmir ,Deyirler ,baqban baqa ,qiz oqlan sevgisine arxalanar .Kor konullu olanlar konul xosluqundan uzaq olar .
    Mehebbet insana xasdi .O,hamida var .Mehebbeti insandan yalniz olum ayirir .Ancaq mehebbetin derecesi ,sevginin dercesi o qeder ali olmalidir ki,olumden de boyuk gorunmelidir .

1 ispan sairi bele bir gozel fikir deyib: "Men olende meni ayaq uste defn edin .Qoy sevgilim gorsun ki , olumumle de onun yolunu gozleyirem ."

Member

Re: Konul gozelliyi

heqiqetende insanin konlu gozel olar onda butun gozellikler olacaq.qelbin varli olmagi menumcunde cox onemlidir.MEN OLENDE MENI AYAQ USTE DEFN EDIN.QOY SEVGILIM GORSUNKI OLUMUMLEDE ONUN YOLUNU GOZLEYIREM................VURULDUM BU KELMEYE.COX SAG OL

Member

Alıntı SENLI_DUNYAM Nickli Üyeden Alıntı
    heqiqetende insanin konlu gozel olar onda butun gozellikler olacaq.qelbin varli olmagi menumcunde cox onemlidir.MEN OLENDE MENI AYAQ USTE DEFN EDIN.QOY SEVGILIM GORSUNKI OLUMUMLEDE ONUN YOLUNU GOZLEYIREM................VURULDUM BU KELMEYE.COX SAG OL
    Baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..

Azeri.net Sevdalısı

cox tessuf ki ,indi sevginin deyerini ,gucunu anlaya bilmirik ya da anlamaq istemirik.

Yer imleri