heqiqetende insanin konlu gozel olar onda butun gozellikler olacaq.qelbin varli olmagi menumcunde cox onemlidir.MEN OLENDE MENI AYAQ USTE DEFN EDIN.QOY SEVGILIM GORSUNKI OLUMUMLEDE ONUN YOLUNU GOZLEYIREM................VURULDUM BU KELMEYE.COX SAG OL
4 sonuçtan 1 ile 4 arası
-
09-29-2009, 03:50 PM #1Azeri.net Sevdalısı
Konul gozelliyi
Konul gozelliyinden danisaq . Deyirler ki ,gozu kora yoldas ol, konlu kora yoldas olma .Konlu kor adamlardan neinki yoldas ,qardas , hec sirdas ,sevgili de cixmaz . Gozun korluqunu tale ,Allah vadari ,qismat bilmelisen .Konul korluquna tale meselesi deyil , Allah vadari ,Allah cezasi da deyilir .Konul korluqu qelb yoxsulluqundan yaranir , konul xosluqu olanlara qosula bilmir ,Deyirler ,baqban baqa ,qiz oqlan sevgisine arxalanar .Kor konullu olanlar konul xosluqundan uzaq olar .
Mehebbet insana xasdi .O,hamida var .Mehebbeti insandan yalniz olum ayirir .Ancaq mehebbetin derecesi ,sevginin dercesi o qeder ali olmalidir ki,olumden de boyuk gorunmelidir .
1 ispan sairi bele bir gozel fikir deyib: "Men olende meni ayaq uste defn edin .Qoy sevgilim gorsun ki , olumumle de onun yolunu gozleyirem ."
-
09-29-2009, 07:57 PM #2Member
Re: Konul gozelliyi
-
09-30-2009, 07:48 PM #3Member
SENLI_DUNYAM Nickli Üyeden Alıntı
Baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..
-
10-01-2009, 08:13 PM #4Azeri.net Sevdalısı
cox tessuf ki ,indi sevginin deyerini ,gucunu anlaya bilmirik ya da anlamaq istemirik.

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri