eşq olsun
3 sonuçtan 1 ile 3 arası
-
09-24-2009, 10:54 AM #1Member
Onlar da danishacaq.
Ey Adəm övladı! Heç bilirsənmi o dünyada indi düşünmədən istifadə etdiyin gözlərin, qulaqların, dilin, əllərin və eləcədə bütün bədən uzvlərin etdiyin əməllərə şahid olacaq? Sən etdiyin əməlləri inkar etdiyində onlar:"İLAHİ sənin bu bəndən yalan deyir"deyə cavab verəcəklər.Hətda onlar öz haqlarınıda tələb edəcəklər.
Gözlər: İLAHİ sən məni Quran oxumaq üçün, haqqı nahaqqı ayırd etmək, xeyir işləri görmək üçün insanlara köməkçi olmam üçün yaratdın...Amma onlar məni öz haqlarımdan məhrum etdilər.Haqqı görərək nahaq söylədilər,zinanın haram olduğunu bilərək zina etdilər...İlahi sənin mənim üçün təyin etdiyin vəzifələri öz pisliklərinə bulaşdıraraq mənidə harcadılar...
Qulaq: ILAHİ men bu insanlardan haqqımı tələb edərək onlardan sənə şikayətçi oluram.çünki İLAHİ sən məni peyğəmbərlərin,imamların kəlamlarını,Quranı eşitmək üçün,valideyinlərin nəsihətlərinə qulaq asmaq üçün yaratdın...Onlar isə əksinə olaraq elə həyat yaşadılar ki ancaq yalan və pis sözlər eçitməyə məcbur oldum...
Dil: İLAHİ mənim vəzifəm haqqı söyləmək,Quran oxumaq,əmr be məruf etmək,dua etmək,pis yolda olanlara xoş sözlər,kəlamlar söyləyərək düz yola çəkmək olduğu halda...onlar(yəni insanlar) məni istədikləri kimi istifadə edərək haqqımı aldılar...
Əllər: İLAHİ sən məni xeyir əməllər etmək üçün,köməyə ehtiyacı olanlara əl tutmaq üçün yaratdın...Amma bunlar bu insanlar mənimlə pis əməllər edərək mənidə öz iylənc əməllərinə şərik etdilər...İLAHİ öz haqqımı tələb edərək bunlardan sənə şikayətçi oluram.Baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..
-
09-24-2009, 10:58 AM #2Member
- Yer
- Azərbaycan
Re: Onlar da danishacaq.
Good Bye My Lover Good Bye My Friend
-
09-24-2009, 09:45 PM #3Azeri.net Sevdalısı
Re: Onlar da danishacaq.
beli metleq ve mutleq biz etdiklerimiz ucun cavab vereceyik ,ve onda kimin cehennemde kimin ise cennete getdiyi melum olacaq

LinkBack URL
About LinkBacks

eşq olsun

Yer imleri