Əsas məzmuna keç
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Qızlar 1 günlüyünə oğlan, oğlanlar 1 günlüyünə qız.....????

Moderlər
    Yer
    Azerbaycan

Qızlar 1 günlüyünə oğlan, oğlanlar 1 günlüyünə qız.....????

QIZLAR 1 GÜNLÜYÜNE OĞLAN, OĞLANLAR 1 GÜNLÜYÜNE QIZ olsaydınız ne etmek isteyerdiniz ????? Uğurlar hamiya !!!!!
    Bir günah etsən əgər,
    Minbir gün aahh etmən gərək.
    Minbir gün aahh etsən əgər,
    Heç bir günahın yox sənin.

Senior Member

Re: Qızlar 1 günlüyünə oğlan, oğlanlar 1 günlüyünə qız.....????

Mən 1 günlüy oglan olsaydım səhərdən gecəyə qədər dostlarımla gəzərdim,gedərdim diskatekalara....
    Ama qızlara omaz=(((

Azeri.net Sevdalısı

indi hal hazirdaki durumum ucun men hec oqlan olmaq istemezdim ,pis hormetsiz oqlan olmaqdansa ,menim kimi qiz olmaq daha meslehetlidir ,yox eger heqiqetende 1 gunluk oqlan olmus olsaydim , onda ancaq ve ancaq etrafimda olan insanlara yaxsiliq ederdim ,qoy hami deyerdi ki halaldi esl kisiye xas hereketlerdir ,1 sozle ister qiz ol ,ister oqlan calis en yaxsisi ol ,yoxsa yasamaqin ne menasi

Junior Member

Alıntı Xeyallarim Nickli Üyeden Alıntı
    indi hal hazirdaki durumum ucun men hec oqlan olmaq istemezdim ,pis hormetsiz oqlan olmaqdansa ,menim kimi qiz olmaq daha meslehetlidir ,yox eger heqiqetende 1 gunluk oqlan olmus olsaydim , onda ancaq ve ancaq etrafimda olan insanlara yaxsiliq ederdim ,qoy hami deyerdi ki halaldi esl kisiye xas hereketlerdir ,1 sozle ister qiz ol ,ister oqlan calis en yaxsisi ol ,yoxsa yasamaqin ne menasi
    Ela cavabdi amma... pis hormetsiz oqlan olmaqdansa ,menim kimi qiz olmaq daha meslehetlidir fikrini basa dusmedim dogrusu biraz duzeltmek lazimdi mence cumleni...))

Yer imleri