Əsas məzmuna keç
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Cizgi Filmleri

Senior Member

Cizgi Filmleri

Cizgi filmi uşaq vaxtlarında, bəzən indi də izlədiyimiz filmlərdir. Adətən cizgi fili ilk yaranan zaman o ancaq uşaqların tərbiyəsinə təsir edəcək, dünyagörüşünü dəyişə biləcək bir film kimi yaradılmışdı. Elm və texnikanın inkişafı rəngsiz və səssiz cizgi filmləri bu gün qrafikaya qədər gətirib çıxardı. Bu gün cizgi filmlərini hamımız izləyirik və sevirik. Eynilə də bu filmlərdəki qəhrəmanları sevirik.
    Sizin sevdiyiniz cizgi filmi hansıdır? Bəs cizgi qəhrəmanı?
    Cizgi filmi körpələrə nələri öyrədir və ya öyrədə bilər? Onların faydası varmı?
    [

Senior Member
    Yer
    türkiye/trabzon

Re: Cizgi Filmleri

eylenirde..cizgi filmler olmasa analar neler edeceq..usaqlar eylenirler.. men bile bu yashımda cizgi film izlirem hele sedric var nikinle eyni onu cox sevirem.. birde azeri çizgi filmi tık tık xanım var..youtubeden baxmısham oda cox geseng..
    EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

Senior Member
    Yer
    Baki

mende cizgi filmlerine seve seve baxiram.caxnasma vurusma filmlerdense cizgi filmleri insani dinceldir. zoluskani,annemin gul baxcesi, natrdamli qozbel ves en sevdiiym cizgi filmleridir.
    SLATKayA men okulda elifba bayraminda tik tik xanim olmusdum,indi aklima gelende utaniram.ele heveslede oynamisdimki, surme cekdim gozume lalalalaa
    gulumse bir az gulsun gozlerin,gulumse bir az getsin kederin.

Senior Member
    Yer
    türkiye/trabzon

Alıntı Sindy Nickli Üyeden Alıntı
    mende cizgi filmlerine seve seve baxiram.caxnasma vurusma filmlerdense cizgi filmleri insani dinceldir. zoluskani,annemin gul baxcesi, natrdamli qozbel ves en sevdiiym cizgi filmleridir.
    SLATKayA men okulda elifba bayraminda tik tik xanim olmusdum,indi aklima gelende utaniram.ele heveslede oynamisdimki, surme cekdim gozume lalalalaa
    oooo süpperr..mende cox begenmishem tık tık xanımı.fidashkam mene tavsiye etmişdi..ama kısa kısa izledim..uzun olaraqda izleyecem İNSALLAH.
    EİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

Azeri.net Sevdalısı

Ne usaqliqda , ne de indi cizgi filmleri izlemeyi xoslamiram

Yer imleri