Əsas məzmuna keç
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

SÜKUTUMUZ MAHCUBİYETİMİZİ NE KADAR ANLATABİLİR Kİ ALLAH'IM ?

Member

SÜKUTUMUZ MAHCUBİYETİMİZİ NE KADAR ANLATABİLİR Kİ ALLAH'IM ?

Şükredemediğimiz ölçüde şükürler olsun Allahım Şükür etmemiz gerektiği ölçüde SONSUZ şükürler olsun Allahım.
    Allahım;dilimin o mübarek ve o çok tatlı isimlerine dönebilmesini sağladığın için sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım.Bildiğim(iz)-bilmediğim(iz),idrakına vardığım(ız)-varamadığım(ız),şuuruna erdiğim(iz)-er(e)mediğim(iz) tüm nimetlerin için sana sonsuz kere sonsuz şükürler olsun

Allah'ım,şükredemediğim(iz) ve şükredemeyeceğim(iz) ölçüde SANA sonsuz şükür olsun Allah'ım Seni çok ama çok seviyoruz Allah'ım Sen o kadar sevimli ve o kadar şefkatlisin ki;bu şefkat ve merhametin zerresi kalplerimize girseydi oralarda cennet havaları eserdi,o demde tuba ağaçlarının tohumları kalplerimize saçılırdı,billurdan katre cennet yağmurları kalplerimize yağardı.Sana sonusz hamd-ü senalar olsun Allahım

Var eden sensin Var edilmeye muhtaç olan bizleriz Var etmeseydin varlığını bilemezdik Sana hakkıyla kulluk etmek mümkün değil ama en azından bu uğurda çaba sarfetmek-ter akıtmak mümkün lakin;bunu dahi yapamamış kulların olarak bizleri affeder misin Allah'ım ? Sen tüm günahlarımızı setredensin İhmal etmeyip mehil verensin Zatına karşı şuursuzca ve feverane yapılan başkaldırmaları-isyanları affeder(n)sin Varlığın ve birliğin;biz yaratılmışlar için bir rahmettir,bir lütuftur,bir keremdir Allah'ım Bu lahuti keremden,izzetten ve şereften bizleri mahrum eylemediğin için sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım.Bizlere Hz Muhammed(sallü aleyhi vessellem) gibi bir kamet-i balayı bahşettiğin için zerratımız adedince sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım Tüm yaratılmışlar adedince ve tüm yaratılacaklar adedince Sana sonsuz şükürler olsun.Alemler adedince o alemlerin muhtevalarındaki binbir çeşit hareketlilikler adedince sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım Şükredemediğimiz ölçüde şükürler olsun Şükür etmemiz gerektiği ölçüde şükürler olsun Allah'ım.

Bilerek-bilmeyerek,farkına vararak-varmayarak işlemiş olduğumuz tüm günahlarımızın affını-haketmesek de- talep etmek için,içimiz burkula burkula,hicabımızdan başımızı boyunumuza kilitleyerek huzuruna geldik Allah'ım Bizleri huzurundan boş çevirme Allah'ım HANGİ YÜZLE HUZURUMA GELDİNİZ DERSEN;SÜKUTUMUZ MAHCUBİYETİMİZİ NE KADAR ANLATABİLİRLER Kİ ALLAH'IM ? Aldatıldık Allah'ım Gözümüzün içine baka baka kalplerimize zehirli hançerlerini batırdıla rElimizi dahi kaldıramadık,sesimizi dahi çıkaramadık.Öylesine bir keskin sessizlikte ve öylesine hayret verici bir şaşkınlıkta şeytana teslim olmuştuk ki;kendi dişlerimizle öz be öz kalbimizi çiğnemiştik adeta ÖZÜR DİLERİZ ALLAH'IM BAĞIŞLA ALLAH'IM AFFET ALLAH'IM SAMİMİYET VE İHLAS VER ALLAH'IM GÖZLERİMİZE FER,DİZLERİMİZE DERMAN BAHŞET ALLAH'IM .
    (amin)
    bir gün aşık olmuş serçe güle
    gül demiş anlat aşkını hele
    serçe bir göz yaşı dökmüş güle
    gül demiş aşkın bumuydu serçe

serçe güle son bir kez bakmış
    bu göz yaşı kalbilden bir kanmış
    serçeler dünyada bir kez ağlarmış
    bu göz yaşı sonunda ölüm varmış

gül anlamış serçenin aşkını
    gül serçe koymuş aşkının adını
    gül hala tutmakta serçenin yasını

ben seni serçe kadar seviyorum
    aşkımı herkese ilan ediyorum
    sana bir demet gül değil
    bir damla göz yaşı sunuyorum

Senior Member

Re: SÜKUTUMUZ MAHCUBİYETİMİZİ NE KADAR ANLATABİLİR Kİ ALLAH'IM ?

Ben aslinda cok iyi bir insandim.Noldu bilmem ama deyisdim .Sevdiyim insanlari ihmal etmeye basladim.Hep soyluyorlar zaten sen cok deyisdin diye.Aklim hep basqa yerlerde.Bi seyler oldu bana .ALLAH SEVGISINI UNUTDUM.Simdi ne kadar cabalasam bile dogru yolu bulamiyorum.Hep basqalarini gunahkar goruyorum, bu halde olmama sebeb onlardir diyorum ama bence kendimi kandiriyorum.Bence sorun yalniz bende,tek gunahkar benim.Basqa asklar bana ALLAH ASKINI UNUTDURDU BENCE

Member

Alıntı alena Nickli Üyeden Alıntı
    Ben aslinda cok iyi bir insandim.Noldu bilmem ama deyisdim .Sevdiyim insanlari ihmal etmeye basladim.Hep soyluyorlar zaten sen cok deyisdin diye.Aklim hep basqa yerlerde.Bi seyler oldu bana .ALLAH SEVGISINI UNUTDUM.Simdi ne kadar cabalasam bile dogru yolu bulamiyorum.Hep basqalarini gunahkar goruyorum, bu halde olmama sebeb onlardir diyorum ama bence kendimi kandiriyorum.Bence sorun yalniz bende,tek gunahkar benim.Basqa asklar bana ALLAH ASKINI UNUTDURDU BENCE

Merhaba tekrar...
    Bildiğim kadarıyla bir şeyler yazıp anlatmaya çalışacağım size tabiki bu sayfayı okuyan arkadaşlarımın'da yazdıklarım hakkında yorum yapmasını isterim ki belki yazdıklarımda hata olabilir...

Evvela Her işimize Besmele ile başlamalıyız ki sizde kendiniz o kötü çevreden kurtarıp Besmele ile tövbe-i istiğraf etmeniz ve namaza başlayın namaz dinimizin direğidir namaz olmadan hiç bir şey olmaz Çoğu insan belli bir yaşa gelmeden bildiği halde namaz kılmaz zor gelir dünyevi işler onun için daha zevkli gelir. Herkesin yetiştiği ortam ve aile değişiktir benim yetiştiğim ortamda derlerki "40 gün namazına devam eden kişi 40 gün sonunda istesede bırakamaz" bu çoğu insana göre saçma gelebilir ama doğrudur bundan emin olabilirsiniz çünkü insan namazdaki huzuru bulunca bırakmak istemiyor bırakamıyor ve devamlı gözü saat'de oluyor vakit geldi mi diye ve inanın bana namaz vakti geçip de namazını kılmadıysa insan çok rahatsız oluyor bir şeylerin eksikliğini hissediyor. Sözü daha fazla uzatmayayım diyeceğim namaz namaz namaz sizin için netten araştırıp Namaz hakkında daha detaylı bir bilgi vereceğim bir konu açayım hem formumuzdaki diğer arkadaşlarımızında eksikleri var ise onlarda bu bilgiden faydalanırlar diye düşünüyorum...

Selametle...
    bir gün aşık olmuş serçe güle
    gül demiş anlat aşkını hele
    serçe bir göz yaşı dökmüş güle
    gül demiş aşkın bumuydu serçe

serçe güle son bir kez bakmış
    bu göz yaşı kalbilden bir kanmış
    serçeler dünyada bir kez ağlarmış
    bu göz yaşı sonunda ölüm varmış

gül anlamış serçenin aşkını
    gül serçe koymuş aşkının adını
    gül hala tutmakta serçenin yasını

ben seni serçe kadar seviyorum
    aşkımı herkese ilan ediyorum
    sana bir demet gül değil
    bir damla göz yaşı sunuyorum

Moderlər
    Yer
    Azerbaycan

Sercan Qardas Formumuzun Meneviyyat bolumunde Namaz movzusu var. OZ fikirlerinizi ve elaveleriniz ede bilersiniz.
    Bir günah etsən əgər,
    Minbir gün aahh etmən gərək.
    Minbir gün aahh etsən əgər,
    Heç bir günahın yox sənin.

Yer imleri