Bunların hiç biriyle karşılaşmadım ben bu iyiye işaret oluyor sanırım![]()
Ama ufak bir ayrıntı var benim sevgiim yok![]()
3 sonuçtan 1 ile 3 arası
-
01-31-2008, 08:09 PM #1Senior Member
- Üyelik tarihi
- Jan 2008
- Yer
- türkiye/trabzon
- Mesajlar
- 1.318
Ayrılığın 4 İşareti!

Bir gün çılgınca aşık oldunuz. Aşk şirleri okuyor, aşk şarkıları dinliyor ve beraber sushi yiyorsunuz. Birgün partneriniz gelip; 'Sebep sen değil, benim' dediğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız. Acaba aranızda birşeylerin bittiğini neden anlayamadınız? Ayrılmak asla kolay değildir. Egonuz ve kalbiniz kırılır ancak ayrılık işaretlerini farkedebilirseniz daha az mide ağrısı yaşarsınız.
İşte ayrılmak üzere olduğunuzu gösteren 5 işaret!
1. Ufak tefek tartışmalar
Hiç kimseyle 7 gün 24 saat yaşamak kolay değil. Bazı yapıcı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak son zamanlarda kıyafetleriniz veya restoran seçimlerinizle ilgili tartışmalar yaşıyorsanız dikkat edin.

2. Aramayı unutmak
İlk zamanlarınızda gün boyu 'seni seviyorum' diye aranmıyorsanız ve akşam için planlar yapmıyorsanız dikkatli olun. Partneriniz 3 saat geciktiyse ve bunu söylemek için aramadıysa şüphelenmeniz gereken birşeyler olabilir.

3. Tarz değişikliği
Partneriniz kıyafetlerine daha çok özen gösteriyorsa veya tarzını değiştirdiyse dikkat edin! Bunları yaparken size nasıl göründüğünü sormuyorsa, başkasına danışıyor olabilir.

4. Eleştirme
Eviniz, ilişkiniz, yaptıklarınız, ayakkabınız hatta diş fırçalamanız hakkında birçok eleştiri yapmaya başladıysa dikkatli olun. Bu tür yıkıcı ve sonuçsuz eleştiriler aranızda birşeylerin bittiğine işaret olabilirEİTHER YOU APOLOGİSE OR I WİLL NEVER SPEAK TO YOU AGAİN....!!!!!!

-
02-01-2008, 04:55 PM #2Azeri.net Sevdalısı
- Üyelik tarihi
- Jan 2008
- Yer
- Türkiye/Adana
- Mesajlar
- 1.587
BiRi BeNi DurDurDrsNNN ! !!
-
02-02-2008, 07:36 PM #3Senior Member
- Üyelik tarihi
- Dec 2007
- Yer
- İSTANBUL
- Mesajlar
- 185
Re: Ayrılığın 4 İşareti!
5. işaret ne oluyor?
sekerim Nickli Üyeden Alıntı
-Geçme namert köprüsünden, ko götürsün su seni. Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni
-Kör için altında birdir camda.
Sana bakan kör ise kendini camdan sanma


LinkBack URL
About LinkBacks



Alıntı ile cevapla

Yer imleri