40 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
03-16-2006, 04:18 AM #1
ROCK MÜZİK
selam azeri arkadaşlar.. google.de sürekli arıyorum rock müzikle ilgilinen azeri siteleri filan ama ne yazikki bulamıyorum.. acaba azeri kardeşlerimiz rock müziğini pek sevmiyolarmı?
-yada şöyle soriyim arkadaşlar aranızda rock müzik seven warmı?
LOVE ROCK
-
03-18-2006, 03:03 PM #2
-
03-20-2006, 02:26 PM #3
cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, cewap atın, ya kimse dinlemiyomu bu müziği?
LOVE ROCK
-
03-25-2006, 12:34 AM #4Junior Member
rockkk metalll
mrb....bn aslen azeriyim...ama şimddi türkiyedeyim...bend rock metal tarzları müzik dinlerm..bende baya araştırmıştım bu konuyu aslında azerbaycandada yok deil ama yinede çok fazla olduğu sölenemez...daha çok yabancı rock ağırlıklı dinlenio...ama tabi ben bildiim kadarını söylüyorm...yanlışım varsa şimdiden affola....
)
-
03-25-2006, 12:35 AM #5Junior Member
rock metal
mrb....bn aslen azeriyim...ama şimddi türkiyedeyim...bend rock metal tarzları müzik dinlerm..bende baya araştırmıştım bu konuyu aslında azerbaycandada yok deil ama yinede çok fazla olduğu sölenemez...daha çok yabancı rock ağırlıklı dinlenio...ama tabi ben bildiim kadarını söylüyorm...yanlışım varsa şimdiden affola...
-
03-25-2006, 12:39 AM #6Junior Member
rock metal
ha ayrıcada arkadaşlar geniş türk ve yabancı rock metal müzik haznesine sahibimdir...isteyenler olursa seve seve paylaşırım....rockkkkk... 8)
-
03-25-2006, 02:45 AM #7
ben rockçıyım gitar çalıyorum şebnem ferah,yellowcard,the offspring,creed,vega,nickleback,teoman,the cranberries,blink182,simple plan çok dinlerim........
yıldızları seyrettim hep bilinmez bir huzurla,dünyanın diğer ucuna ulaşsam geçen uçakla
-
03-25-2006, 02:46 AM #8
ben rockçıyım gitar çalıyorum şebnem ferah,yellowcard,the offspring,creed,vega,nickleback,teoman,the cranberries,blink182,simple plan çok dinlerim........
yıldızları seyrettim hep bilinmez bir huzurla,dünyanın diğer ucuna ulaşsam geçen uçakla
-
03-25-2006, 03:43 PM #9Junior Member
Azeri Metali !!
Azerbaycanda rock - metal yapan guruplar hangileridir ? Neler yaparlar? Bulsak dinlesek merakımızı gidersek . .
-
03-27-2006, 02:52 PM #10
Türk Müziği Dinleyelim
Sevgili arkadaşlar; rock müziği bizim kültürümüze ait değildir. Gelin Türk müziği dinleyelim. Bizi en iyi kendi müziğimiz anlatır.
[

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri