hakkihayat Nickli Üyeden Alıntı
BIR MILLET IKI AYRI DEVLETIZ KANKA UNUTDUNMU BUNU![]()
12 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
08-29-2005, 09:19 PM #1Member
- Yer
- ESKİŞEHİR/TÜRKİYE
KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN ,A şükranlar.!
Bugün kardeşimiz Azerbeycan hükümeti bir ilklere adım attı mükemmel bu ülkeyede bu yakışır türk dünyasındanda bu yakışır bu kardeş türk ülkesine Kıbrıs Türk cumhuriyeti hava alanını açtı .
Bu adımlar türk dünyasına bir işaret olsun diger türki cumhuriyetleride bunu yapsınlar...
SAYIN CUMHUR BAŞKANI İLHAM ALİYEVE VE dost azerbeycan hükümetine saygılar,hürmetler...türklerede bu yakışır...Kıbrıs Cumhuriyetine olan ambargolar uluslar arası bazı beklentiler düzelecektir. rum kesiminin yaptıgı oyunu herkes görmeli bu örnek hareketi bütün ülkeler yapmalıdır.
Bizler bu dost ve kardeş ülke için her konuda bugün varız ve yarında varız.....
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VEDE DALGALANAN TÜRK BAYRAKLARINI GÖNDERDEN İNDİRMESİNATAHAYAT
-
08-30-2005, 05:08 PM #2
Re: KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN ,A şükranlar.!
calishin ki,sevilesiniz.....
-
09-10-2005, 06:52 PM #3
fikir verirsiz ki, hami passivle$ib? neden? bu suali vermisiz ya yox? cunki bu movzular maraqli deyil. cunki real heyatda bu problemler oldugundan hami onlardan qacir, bura gelib bunlari yene de gorende artiq heves olur. gelin bu movzulari bir geder dayandiraq. Siz bele fikirle$mirsiz?
Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez.
-
09-10-2005, 06:53 PM #4
fikir verirsiz ki, hami passivle$ib? neden? bu suali vermisiz ya yox? cunki bu movzular maraqli deyil. cunki real heyatda bu problemler oldugundan hami onlardan qacir, bura gelib bunlari yene de gorende artiq heves olur. gelin bu movzulari bir geder dayandiraq. Siz bele fikirle$mirsiz?
Bu dunyada sevme, sevsende deli etme, cunku seven sevilmez, sevilende qiymet bilmez.
-
09-12-2005, 06:05 PM #5Junior Member
kardeşlik
sevgili arkadaşım
düşüncelerine katılıyorum. Ama katılmayanda olabilir. Normal. hoşgör sen.
Biz biriz. ayrı devlet ama aynı milletiz.
-
09-13-2005, 06:29 PM #6
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
BEN ASLANLAR GİBİ ARABAMDA 12 TANE BAYRAK TAŞIYORUM. TÜRKİYE, AZERBAYCAN, ÖZBEKİSTEN, KAZAKİSTAN, TACİKİSTAN, TÜRKMENİSTAN, TATARİSTAN, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ, KIRGIZİSTAN, BOSNA HERSEK, DOĞU TÜRKİSTAN VE ÇEÇENİSTAN. HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ VE MİLLETTENİZ. BUNU KİMSE UNUTMASIN. TABİ BİR ELİN BEŞ PARMAĞI AYNI DEĞİL. ARAMIZDA TÜRKLÜĞÜNÜ İNKAR EDEN KANI BOZUK VARSA GÜLE GÜLE...
Selam olsun damarında Türk kanı taşıyan herkese. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
-
04-17-2006, 02:12 AM #7
Turkun 12 kolu var. $imdi benimle razila$arsinizmi?
-
05-05-2006, 03:00 PM #8
2cancer:Men razi etirazim yoxdur!
2owen20 : Ade Kanka nedi ?Gozler Gozleri gozleyen gozleri gozler! Odur ki men de seni gozleyirem ey gozel!
-
09-16-2006, 07:45 PM #9
kanka arkadawdir da.
-
09-23-2006, 02:28 AM #10Junior Member
Alperen48'e Ek:
Alperen48 isimli arkadaşın yukarıda saydığı bayraklara bir tane de ben ekleyeyim, buyrun :

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri