1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
03-10-2011, 11:16 AM #1
Azərbaycanda ən bahalı kliplər və onların qiymətləri

Faiq Ağayev:
- Mənim ən bahalı klipim Hikmət Mirməmmədlinin «Neyləyim» mahnısına çəkilmiş klipdir. Kənan M.M. tərəfindən çəkilmiş klip 12 min dollara başa gəlib.
Aygün Kazımova:
- 2002-ci ildə Türkiyədə çəkilmiş «Siqara» klipi hələ də ən bahalı klipim olaraq qalır. Ülviyyə Könülün çəkdiyi bu klipin pulunu isə mən yox, reklam şirkətlərindən biri ödəyib.
Almaz Ələkbərova:
- Ən bahalı klipim Fuad Əlişovun Mahir Rzayevin «Azərbaycan» mahnısına çəkdiyi klipdir. O, mənə 13 min dollara başa gəlib.
Ədalət Şükürov:
- «Qoca çinar» və «Serenada»ya çəkdirdiyim kliplər ən bahalı kliplərimdir. Onların hər birinə 6 min dollar xərclənib. Üstəlik, onları özüm çəkmişəm və rejissora pul ödəmək lazım gəlməyib.
Nadir Qafarzadə:
- Mənim çoxsaylı kliplərim olsa da, xüsusi bahalı klipim yoxdur. Maksimum 7 min dollara başa gəlmiş 3 klipim olar…
Natəvan Həbibi:
- O qədər də çox klip çəkdirməmişəm. Cəmi 5 kilipim var. Onlardan Moskvada çəkilmiş 2-si mənə xeyli baha başa gəlib. Bunlar Rüstəm Zeynallının «Etirazım var» və Tunarın «Ehtiyacım var» mahnılarına çəkilmiş kliplərdir. Onların hər birinə 20 min dollardan artıq pul ödəmişəm.
Rəqsanə İsmayılova:
- Ən bahalı klipim 145 min dollara başa gəlib. Bu, Aynur Adilqızının «Vozmi menya s soboy» mahnısına çəkilmiş klipdir. 2006-cı ildə Fuad Əlişovun çəkdiyi həmin klip həmin dövr üçün çox baha başa gəlib.
İradə İbrahimova:
- Türkiyədə çəkdirdiyim son klipim digərlərindən baha başa gəlib. «Bu aralar» mahnısına çəkilmiş klipə təxminən 20 min dollar xərclənib. Onun pulunu həyat yoldaşım ödəyib. O, klipi mənə hədiyyə edib.
Milli.Az

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri