men ınanmıyorum boyel bır seye geliyor ama men bakmadan siliyorum bu tur msjları![]()
5 sonuçtan 1 ile 5 arası
-
07-21-2010, 04:42 PM #1Member
Internetde pul qazanmaq mumkundur?Mail adresinize mesaj geli
Internetde pul qazanmaq mumkundur?Mail adresinize mesaj gelibdirki siz pul qazanmisiniz?Bunlardan hansilari ile mesgul olmusunuz?Hardasa esitmisniz?Basiniza gelib bel bir is?Reyleri gozleyirem.....
-
07-21-2010, 04:46 PM #2Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
Re: Internetde pul qazanmaq mumkundur?Mail adresinize mesaj geli
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
07-21-2010, 04:50 PM #3Senior Member
Bende inanmıyorum (:
Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktunmu beni 40 yıl sevmekten.
-
07-21-2010, 04:51 PM #4Member
Inanmaga qalsa menimde inanmagim gelmir ama bu mesajlar mene cox ama cox gelir ona gore bu movzunu acdim..Reylerinizi bildirmeyi unutmayin...
-
02-12-2012, 06:30 PM #5Junior Member
INTERNETDE PUL QAZANMA USULLARINDAN BIRI GOTERDIYIM BU 2 LINKE GIREREK MELUMAT ELDE ETMEK VE QAZANMAQ OLAR.SAYTA DAXIL OLARAQ QEYDIYYATDAN KECMEK VE REKLAMLARI VIEW ADS BOLMESINDEN SECEREK GOSTEILEN MUDDET QURTARDIQDAN SONRA VERILEN REQEMI QEYD ETMEK LAZIMDIR.BU EMELIYYATLARDAN SONRA SIZIN 3-10$ ARASI MEBLEG VERILECEK.QEYD ETMEK LAZIMDIR KI,EGER SIZ YARIM SAAT ERZINDE 6-10 REKLAM QEYD ETSENIZ SIZ 30$-DAN YUXARI MEBLEG QAZANA BILERSINIZ.HER BIR SAYTDA 1 DEFE QEYD OLUNMAQ OLAR.EGER 1 DEFEDEN COX QEYD OLUNSANIZ SIZIN ACCOUNT BAGLANACAQ.: [ VE YA [ GOSTERILEN SAYTLARI QEYD EDERK PUL QAZANMAGI ARZU EDIREM. UGURLAR.

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri