1.Nedir bu adsiz duygular, sevgilim otagimda yagmur qoxusu var, qovushmaq ucun tek bir soz bele yox, ayriliq ucun butun mahnilar var
2.Sevmemishdim hec kimi seni sevdiyim qeder, cekmedim hec kimden senden cekdiyim qeder
3.Gozelsen, birdenesen, shirinsen. Cekdiyim dertde tek behanesen. Melekmi, sheytanmi bilmirem ki, nesen. Ellerden ellere atsanda olar... Men seni sevirem, sen meni sevmesende olar! Ya onu itirersen, ya da ozunu mehv edersen!
4.Sensizem, senden uzaqda seni dushunurem, seni gozleyirem ve gozlemeyi cox sevirem.Bir gun seni itirmek kimi duygu gelir beynime, qorxuram ve bu qorxunu cox sevirem. Sevirsen deye qorxursan. Itirsen uzaqdan baxmaq yeter bilirsen... sensizem, sevgi yox artiq, amma men yene de seninleyem, cunki seni sevirem
5 Bir gun sende seversen... Bir gun sen de aglayarsan.. O zaman men gelerem aglina. Belke geri donmek bele isteyersen. Ama vaxt cox gec olacaq.. Elimde deyil sevirem, darixiram.Hemishe de ele olacaq.
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
-
04-20-2010, 09:01 AM #1Senior Member
*__AYRILIQ_MESAJLARI__*
Tanrim meni payizin ele bir gununde oldur ki, sevgilim qebrimin ustune getirmeye gul tapmasin
Guller soylesin sene olan sevgimi.Guller soylesin yalnizligimi, caresizliyimi, yavash-yavash eriyen ureyimi guller soylesin.Men soyleye bilmedim, guller soylesin
Buruq hesret dolu geceleri oldureceyem bir gun, bu ayriliq mahnilarini gulleye duzeceyem, seni menden ayirdigi ucun taleyimi mehkmeye vereceyem
Bir kohne dost kimi xatirla meni... Bir salam ver yeter.Unutmush olsanda kohne gunleri adimi ara-sira cek bu an mene yeter
An gelir insan gulerken aglarmish.Goz yashlari sel olub qelbine axarmi... Qehqehe deyilen bir maska var bilirsen? Insan sevdiyinden ayrilarken o maskani taxarmish
Bir omur boyu seninleyem desen bele istemerem... cunki sen kuleyin eshdiyi bir toz buludusan... Bu gun mene esersen, sabah ellere
Sevgimiz su uzerine yazilan bir nagildi, goz qirpimi qisaliginda, kepeneyin omru uzunlugundaydi... Qelbimizde bir omur boyu cekeceyimiz iz buraxdi
Adini qelbime sevgiyle yazmishdim, fikir verme bir gun silerem, gozel bir yuxunu gercek sanmishdim, seni sevdiyim ucun uzr isteyirem Yene axsham olur, yene qelbim yanir, sensiz bahar gelmir, sevgilim sen olmayinca bagcamda guller acmir
Xeriteye baxiram evin yox.Sozlere baxiram adin yox.. Sene baxiram ozomu gorurem, cunki menden bashqa yerin yox.
Her deniz bir dalga, her roya bir yuxu, her mezar bir olu, her agac bir kok tapar.Men bashqa bir sen tapa bilmerem
Sene getme deye bilmedim; Gozlerim gozlerinde qaldi; Susuz acarmi hec cicek; Su sende, cicek mende qaldi
Oxshayib sacini seni sevmeden, bir gun olsun xoshbextliye yetmeden, kocersem dunyadan seni son bir defe gormeden.. cicek qoyma mezarima gel yeter, dua etme bashim ustunde dur bu mene yeter
Sen hec hesreti daddinmi severken, hec agladinmi gulerken, sen hec sevdinmi sevilmezken ve hec ayrilmaq istedinmi canindan cox severken... Bir gece yarisi titreyerek oyanirsan bilki sheklini ppduyum gundur, bir gun sebebsiz yashlar suzulerse o gozel gozlerinden bilki yoxlugundan olduyum gundur
-
04-20-2010, 09:06 AM #2Senior Member
Re: *__AYRILIQ_MESAJLARI__*
-
04-20-2010, 09:08 AM #3Senior Member
Bir gun sevgilim sorushdu "Sevgi" nedir deye.Bir az zaman istedim dushunum deye. Ertesi gun gordum onu bir bashqasi ile. Qulagina picildadim "sevgi" senden ayriliqdir deye
-
04-20-2010, 10:43 AM #4Senior Member
Hər son bir başlanğıcdır.
Səni bir sevəni sən iki sev. Səni bir tərk edəni sən beş tərk et.

Ölmək dəhşət deyil, dəhşət yaşamaqdır
-
04-24-2010, 12:54 AM #5Senior Member
canbell >>> ela dedin haaaaaaaaaa
-
05-31-2010, 01:31 AM #6Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
canbell Nickli Üyeden Alıntı
delii
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
05-31-2010, 01:37 AM #7
Bir şam daha yandırdım...
Bir dəfə daha yandım...
Bir dəfə daha o şamla birlikdə.
Əridim bitdim…[
-
05-31-2010, 01:37 AM #8
Qaranlıq gecə də bir şam işığı yandırdım
Onu da nakam sevgi küləyi söndürdü…[
-
05-31-2010, 01:57 AM #9Azeri.net Sevdalısı
- Yer
- Türkiye
Səni mən deyil gözlərim seçdi, onlar sevdi onlar bəyəndi. Sən mənim deyil onlarınsan. Gedərsənsə mənə nə onlar ağlasın.
Bəlalım son dəfə gəldim qarşına. Sıxıldım bu ayrılıqların əzabından. Sən də nə söyləyəcəksənsə söylə. Bitəcəksə indi bitsin gözlətmə. Sənə söyləyəcək tək bir sözüm yox. Diləyim budur, səndə mənim qədər sevərsən bir gün, yalançı gözlərə vurularsa gözlərin, yarpaq kimi sovrularsa acılara ürəyin, bəlkə bir az anlayarsan çəkdiyimi tərk edərsə səbəbsiz səni sevdiyin.
HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun
-
05-31-2010, 04:20 PM #10Senior Member
- Yer
- Baki
Gör bu sözləri kim deyir?!
canbell Nickli Üyeden Alıntı
Zaman daralır......

LinkBack URL
About LinkBacks

Yer imleri