3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Ramil Səfərovun məktubu...

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    I Am From Azerbaijan
    Mesajlar
    2.818

    Ramil Səfərovun məktubu...

    Salam, eziz anam Azerbaycan
    16 ildir ki, senin isti köksüne hesret qalmışam. Neçe ildir ki, senin menden, menim senden xeberim yoxdur. Oralarda her kes meni geri qaytarmaqdan, meni ne qeder sevdiklerinden danışırlar, amma heç kim menim senden ayrı qaldığım andan neler çekdiyimi, menim sineme ne qeder dağ çekildiyini bile bilmez. Hetta, qondarma ermenistan respublikasını destekleyen-vehşiliyin, özbaşnalığın, mundarlığın, celladların terefdarı olan dövletler de. Bir zamanlar at oynadan Koroğlular, Cavanşirlerin yurdu bu gün ermeniler terefinden narkotik tranzit zonaya çevrilib. Burada, hemçinin, qanunsuz herbi birleşmeler de var. Bu ne derece de sülh sever bir turk milletine layiqdir bilmirem?!
    Ana, burada bilirsen ne qeder senin esir oğlun ve qızın var? Amma bir sualım var: göresen neye göre bizde bir nefer de olsun ermeni esiri olmaya-olmaya ne qeder ve ne zamana qeder burada bu qeder esir igid oğlun ve qızın qalacaq? Onların burada hansı işkencelere meruz qaldığını sözle ifade etmek qeyri- mümkündür. Menim senden bir xahişim var. Azerbaycanın milli qehremanı Çingiz Mustafayevin inilti ile, göz yaşı ile lente aldığı-elsiz ayaqsız, diri-diri yandırılmış körpeleri, başı bedeninden ayrılmış, qulağı kesilmiş, derisi soyulmuş yaşlıları bütün dünyaya göster. Qoy hamı ermeni vehşiliyinin şahidi olsun. Yol polislerine "Tofaş", daha sonra "BMW" alana qeder, xarici ölkelerden müğenniler, aktyorlar getirene qeder bu vesaiti ordumuzu güclendirmek meqsedile serf etmek olunmazdımı? Ya da genclerimizi-Azerbaycanın geleceyini AİDS, narkomaniya ve s. bu kimi xestelikerden xilas etmek, ya da onların mükemmel tehsil alması üçün lazımi dersliklerin neşrine xerclene bilmezdimi? O qeder bele xoşa gelmez hadiseler varki…Ana, bu arada Xocavend, Xocalı, Şuşa, Laçın, Kelbecer, Ağdere, Ağdam, Cebrayıl, Füzuli, Qubadlı, Zengilan, Xankendinden sene salamlar var. Hamımız sene tezlikle qovuşmağı sebirsizlikle gözleyirik. Eziz anam, burada bu mundar millet hamısı senin igid oğluna - Ramil Seferova paxıllıq edir. Burada ele igid, qeyretli, Veten, ana, torpaq, millet, bayraq derdi çeken kişi yoxdur axı…Eslinde kenardan Azerbaycan xalqına baxanda fexr edirem. Türk xalqlarının eposu olan "Kitabi-Dede Qorqud" dakı kimi türk igidine ermeniler kimi arxadan vurmaq yaraşmaz. Kişi o zaman esl kişidir ki, öz düşmeni ile üz-üze vuruşsun. Daha ermeniler kimi yox. Hamıya aydındır ki, ermenilerin gücü ancaq körpelere, qocalara, qadınlara çatır. Baxmayaraq ki, bir Azerbaycan qadını hem qeyret, hem namus, hem de güc baxımdan 10 ermeni kişisinden daha qüvvetlidir. Ne ise, menim mektubumlarımı gözle. Amma inşallah, son bir-iki mektub göndererem ve bununla da sene qovuşmağın bir addımında olaram. Ümidlerim artıb, eminem ki, tezlikle genclere destek veren prezidentimiz meni sene qaytaracaq. Qoy heç kim unutmasın ki, Qarabağsız Azerbaycan başsız bedene benzeyir. Anadolulu Ozan Arifin dediyi "Ya Qarabağ, ya ölüm, başqa yolu yox artıq!" şüarı ile yaşamalı, bu yolda ya Şehid ve ya Qazi olmalıyıq!

    İmza: senin ve güneyli-quzeyli xalqının, bütün Türk dünyasının üreyinde qara izler buraxan oğlun QARABAĞ.

    P.S.Ramil Səfərov kimi bir igid bir ermeni öldürdüyü üçün başqa bir ölkədə həbsdə olduğu bir vaxtda biz necə rahat yaşayırıq...




    [

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    3.585

    Re: Ramil Səfərovun məktubu...

    sözün düzü hələdə bilmir anasin Rəhmətə getdiyini.İki terəfli yetim qaldi Həm Anasini itirid həmdə Vətəni,Vətəni ona görə itirdi ki o etdiyini ona qaytara bilmədik ona Vəkil tapmaq ücün pul tapa bilmiridlər axirda Vəkil öz yol pulusunu verib gedirdi budur ona gösterdiyimiz qayğı.
    [

  3. #3
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    2.189

    Re: Ramil Səfərovun məktubu...


    Allah sebr versin.

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.