-
Tarhana Çorbasi
Tarhana Çorbasi
Mutfak: Türk
Süre: 20 dk
MALZEMELER
4 dolu yemek kasigi tarhana
8 bardak et suyu veya su
100 gr kiyma (et suyu olursa gerekmez)
1 büyük domates
1 yemek kasigi tepeleme yemek tereyagi
YAPILIŞ TARİFİ
1-Tarhanayi 1 bardak su veya et suyuyla islatin.
2-Kiymayi yagla birlikte 4-5 dakika kavurun. Dogranmis domatesleri karistirip 3-4 dakika daha pisirin.
3-Kalan et suyunu ve islatilmis tarhanayi kiymaya katin. Ara sira karistirarak 10 dakika daha pisirin.
Not:Kiyma kullanilmadigi zaman, domatesi süzgeçten geçirin
ya da küçük parçalara dograyip yagla biraz pisirin.
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.
Yer imleri