-
Pirinç Çorbasi
Pirinç Çorbasi
Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 ½ lt. (10 bardak) et suyu
125 gr (3/4 bardak) pirinç
7-8 sap maydanoz
YAPILIŞ TARİFİ
1-Pirinci ayiklayip yikayin. Et suyuyla atese koyun.
2-Pirinçler pisinceye kadar yavas yavas kaynamasini saglayin.
3-Tuz katip atesten indirmeden önce üzerine kiyilmis maydanoz serpin.
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.
Yer imleri