Servis (Kaç Kişilik): 5-6
Hazırlama Süresi: 45. dk

Gereçler:

Ozel nem galeti
Cin sehriyesi
1 adet havuc
Baharatlar Tavuk yada hindi eti
Nem sosu (Nuoc man)
1 adet yumurta
Yag


Yapılışı:

Oncelikle havuclari rendeleyin, tavuklarida ufak parcalara ayirin. Cin sehriyesini sicak suya basip 5 dakika bekletin. Daha sonra cirpilmis yumurtayida ekleyip butun malzemeleri karistirin.Baharatlarida unutmayin!

Nem galetini cok olmamak suretiyle ilik suya batirin, ancak hepsini koyarsaniz yapisirlar. Tek tek koymaya ozen gosterin. Galet elde tutuldugunda yirtilmamali, ve plastik havasi vermeli. Karistirilmis ici ekliyerek, dolma sarar gibi sarin. Icleri bol bol koyabilirsiniz. Hepsi sarildiktan sonra yagda kizartin. Ve afiyetle yiyebiliriniz.



Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):

Sosuna bandirip yenirse dahada tat alinir.