Malzemeler:


• 1 Adet küçük karnıbahar
• 4?5 su bardağı su
• 1 su bardağı krema
• 1 adet yumurta sarısı
• 3 yemek kaşığı tereyağ
• Tuzot
• Pul biber
• Yarım imon suyu

Hazırlanışı:

Karnıbaharları yarım limon suyu ve tuzot katılmış suda haşlayıp süzün. Çiçekleri küçük küçük doğrayın. Unu, yumurta sarısını, ve tuzu ekleyin. 5 su bardağı su karıştırın. Kıyılmış karnıbaharları katıp karıştıra karıştıra pişirin. Kremayı ilave edip 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın. Tereyağını kızdırıp pul biberi ekleyip çorbanın üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.

Beraberinde bol bol pul biberle tavsiye edilen bu güzide çorbamızı hemen deneyin. İçiniz ısınacak..