Malzemeler

200 gr'lık 4 parça incik
½ kg arpacık soğan
2 adet havuç
3 adet sivri biber
2 adet kereviz
2 adet kabak
½ kg domates
4 diş sarımsak
3 yemek kaşığı yağ
Tuz, kara biber

Hazırlanışı

Tencereye etlerle beraber yağ, sivribiber, sarmısak koyularak, üzerini geçeçek kadar su ilavesiyle pişirilir. Diğer tarafta yıkanmış ve kuşbaşı doğranmış havuç, kereviz, kabak ve arpacık soğanı hazırlanır. Etler pişmek üzere iken hazırlanmış çiğ sebzeler eklenir. En sonra da kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış domatesi konur. Tuz ve karabiber ilave edilip, sebzeler ve et iyice yumuşayana kadar pişirilip, servis yapılır.