Malzemeler:

2 su bardağı haşlanmış buğday
3 adet domates
bir limon
3 adet dolmalık kırmızı biber
yarım demet maydanoz
yarım demet taze soğan
yarım demet dereotu
1 su bardağı haşlanmış mısır
1 büyük boy patlıcan
tuz

Hazırlanması:

Limonlu tuzlu suda haşlanan buğdayı süzüp soğumaya bırakın. Patlıcanları soyup zar büyüklüğünde doğrayıp kızartın. Peçetede fazla yağını alın.
Buğdayları servis tabağına alıp patlıcanları ekleyin. Biber ve domatesleri küçük küçük doğrayın. Maydanoz, taze soğan ve dereotunu incecik kıyın.
Haşlanmış mısırla birlikte buğdaya katın. Tuzunu ayarlayıp yağ ve limon ilavesiyle tüm malzemeyi karıştırın.