MALZEMELER
1 paket bebe bisküvisi
100gr katı yağ
1 su bardağı un
1 kilo süt
15 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
jölesi için;
1 kavanoz çekirdeksiz vişne kompostosu
1 kaşık toz şeker
2 kaşık nişasta

HAZIRLANIŞI
Öncelikle borcamı ıslatın daha sonra
bisküvileri dizin. 100 gr yağı eritip içine 1 bardak unu koyup biraz kavurun daha
sonra 1 kilo süt ilave edip muhallebi kıvamında pişirin. Piştikten sonra içine 15 bardak şeker ve vanilya ilave edip pürüzsüz bir hal alana kadar mikserle çırpın bisküvilerin üzerine dökün. Diğer tarafta kompostoyu süzüp tanelerini ayırın suyuna 1 kaşık şeker ve 2 kaşık nişasta koyup pelte kıvamında pişirin pişince içine tanelerini ilave edip tavuk göğsünün üzerine
özenli bir şekilde yayın.