Malzemeler

1 poşet krem şanti
1 su bardağı süt
1 paket kakaolu bisküvi
2 - 3 adet muz
Muhallebisi İçin

1 lt. süt
1/2 paket margarin veya tereyağı
2 fincan un
3 fincan şeker
1 paket vanilya
Çikolatalı Sos İçin

2 su bardağı su
1 paket kakao
3 fincan şeker
2 yemek kaşığı nişasta
1 çay kaşığı tereyağı
Yapılışı

Bir tencerede margarini eritin. Unu ekleyip hafif kavurun. Sonra üzerine sütü ve şekeri ekleyip muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Koyulaşınca vanilyayı da ekleyip ocaktan alın.
Bisküvileri blendırda un haline getirin. Bir kısmını borcama yayın. Islak bşr kaşık yardımıyla muhallebiyi bisküvilerin üzerine yayın. 1 su bardağı sütle hazırladığınız krem şantiyi de muhallebinin üzerine yayın. Kalan bisküvi tozuyla da muhallebinin üzerini kaplayın. Tatlıyı bu şekilde buzdolabında bir süre bekletin.
Muhallebi dolapta dinlenip de kıvamı rulo yapmaya uygun hale geldiğinde tatlıyı dikdörtgen parçalar halinde kesin. Şerit halinde kestiğiniz muzları dikdörtgenin bir ucuna koyup rulo yapın.
Servis tabağına aldığınız ruloların üzerine bütün malzemeleri birlikte pişirerek hazırladığınız çikolatalı sostan dökerek servis edin.