2 Çorba kaşığı margarin
750 gr yağsız kuşbaşı dana eti
2 Adet soğan
1 Adet orta boy havuç
2 Adet domates
15 Adet mantar
Tuz karabiber

Hazırlanışı

* Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun.
* Orta hararetli ateşte et suyunu salıp ta çekene dek pişirin.
* Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip pembeleştirin.
* Kazınıp yıkandıltan sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin.
* Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ilave edin.
* Mantarlar suyunu salıp çektiğinde kabukları soyulduktan sonra küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.
* Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirin.
* Tuzunu ve karabiberini ilave edip servis yapın.

Et Kavurma yemek tarifleri