Sayfa 214/398 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
3976 sonuçtan 2.131 ile 2.140 arası

✺IP kameralar✺055 245 89 79 ✺

  1. #2131
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    5.451
    ☆Tehlukesizlik/Nezaret sistemleri☆055 245 89 79 ☆

    Nezaret kameralari (analoq ve ya IP kamera, DVR, NVR) esas tehlukesizlik sistemi hesab edilir. Professional CCTV sistem gunboyu bash verenleri qeyd edir. Internet vasitesi ile Siz cekilenleri hem online, hem de yaddasdan izleye bileceksiniz. Bir nece yerde qoyulmus kameralar vasitesi ile cekilis eyni monitorda eyni vaxtda izlenile biler.

    Sirket Size diger tehlukesizlik ve nezaret sistemlerini de teklif edir: turniket, slaqbaum, domofon, alarm, biometrika, elece de ID plastic kart, onlarin uzerinde cap isleri.

    Azerbaycanin istenilen bolgesinden sifarisler qebul edilir. Mehsullara ve gordulen ise zemanet verilir.

    ☎ (055) 245 89 79
    Mujgan R.
    [email protected]

  2. #2132
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    5.451
    ☆Musahide kamerasi - Speed dome/PTZ control☆055 245 89 79 ☆
    Alanoq kameralar sirasinda en coxfunksional musahide kamerasi Speed dome – dur. Bu tehlukesizlik kameralari 360 derece firlanaraq, genis erazini yuksek keyfiyyetle cekmek xususuiyyetine malikdir. Zoom funksiyasi ile Siz uzaq mesafede yerlesen obyekti keyfiyyet itkisine yol vermeden yaxinlasdira bilersiniz. Speed dome musahide kamerasi 2 cur idare olunur:
    Avtomotik
    Manual
    I ci halda avtomotik rejime qoyularaq izlenile biler. Yeni, bu halda kenardan mudaxile olmadan Speed Dome kamerasi 360 derecede firlanaraq, erazini cekir ve yaddas diskine atir (hard disk).
    II halda ise Speed Dome security camera PTZ controller ve ya mouse komeyi ile idare olunur. Bu halda, kenar shexsin mudaxilesi ile kamera adiyyati olan shexs terefinden istenilen terefe cevrilir, hemin erazini cekir ve yaddasa salir.
    Alpha sirketinde diger tehlukesizlik avadanliqlari da satilir: turniket, slaqbaum, domofon, alarm – siqnalizasiya sistemi, biometrika – kartli kecid, barmaq izi, uzle tanima, metaldetektor, tehlukesizlik kameralari, DVR, NVR, IP musahide kameralari, ID plastic kart, onlarin uzerine cap isi, beciklerin hazirlanmasi ve s.
    Bizde topdan ve perakende satis heyata kecirilir. Mehsullarin qurasdirlmasi isleri de gorulur.
    Azerbaycanin istenilen bolgesinden sifarish qebul edilir.
    ☎ (055) 245 89 79
    Mujgan R.
    [email protected]

  3. #2133
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    5.451
    ☆Tehlukesizlik/Musahide sistemleri ☆055 245 89 79 ☆
    Shexsi ve mulkunun tehlukesizliyinin qeydine qalmaq isteyenlerin nezerine: Alpha sirketinde ister ev, ister ish yerileri ucun muxtelif nov tehlukesizlik ve nezaret sistemleri satilir.
    Professional tehlukesizlik kamera sistemi – bu sistem vasitesi ile Siz kamera qurasdirilan erazini nezaretinizde saxlaya bileceksiz. Ister ev (evdeki insanlar), is yeri (ishciler) her zaman neinki tehlukesizlikde olacaq, elece de ishlerine qarsi daha diqqetli ve mesuliyyetli yanasacaq. Cekilenler diske yazilaraq yaddasda qalacaq. Bu kamera sistemi internet xettine qosularaq istenilen eraziden izlenile biler.
    Slaqbaum, turniket – girish-cixish erazilerine mehdudiyyet qoymaq, erazini nezaretde ve tehlukesizlikde saxlamaq ucun nezerde tutulub.
    Biometrika (kartli kecid, barmaq izi ile kecid, uzle tanima) – girish-cixish saatlarini, ishe gecikme vaxtlarini qeydiyyata almaq, kenar shexslerin daxil olmasinin qarsisini almaq ucun nezerde tutulan bu sistem qapi, turniket ve s. uzerine de qurasdirila biler.
    Domofon – ev, ish yerleri ucun nezerde tutulan tehlukesizlik sistemidir. Sesli, goruntulu elaqe, yaddas kimi xususuiyyetleri ozunde cemlesdirib.
    Azerbaycanin istenilen erazisinden sifarish qebul edilir.
    Mehsullara zemanet verilir.
    ☎ (055) 245 89 79
    Mujgan R.
    [email protected]

  4. #2134
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    5.451
    ☆Metal detektorlar/El tipli☆055 245 89 79 ☆
    Alpha sirketinde Siz bir sira tehlukesiz kamera ve sistemleri - (nezaret kameralari, turniket, slaqbaum, domofon, barmaq izi kecid sistemi, kartla kecid sistemi, uzle tanima kecid sistemi, bollard, ID kartlar, kartlar uzerine cap isi, metaldetektor, dolab ucun kilid, road blocker, electron sira gozleme ve s.) da satilir ve qurasdirilir. Nezaret kamera ve sistemlerine yazili suretde zemanetle tehvil verilir.
    Alpha sirketi Azerbaycanin butun bolgelerinde xidmet gosterir.
    ☎ (055) 245 89 79
    Mujgan R.
    [email protected]

  5. #2135
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2015
    Mesajlar
    5.640
    ✺ Təhlükəsizlik/Musahide sistemləri satışı ✺ 055 450 88 08✺
    İnsanların mülk və ya sağlığımını (təhlükəsizliyinin) qorunmasında bugünkü gündə ən optimal variant təhlükəsizlik sistemləridir. Ofisdə, evdə və ya hər hansı bir başqa ərazidə quraşdırlmış Təhlükəsizlik sistemləri təhlükəsizliyinizi qorumaqla yanaşı, həm də işçilərin iş fəaliyyətinə nəzarət etməyə kömək edir.
    Ev şəraitində quraşdırılan təhlükəsizlik kameraları mülkünüzə ziyan yetirməyə cəhd edən oğruların qarşısını almaqla yanaşı, evinizdə işləyən insanların (dayə, köməkçi və s.) nece işlədiyini, eləcə də evdə uşaqlarınıza, yaşlı insanlara da baxmağınıza kömək edəcək, nigarançılığınızı aradan qaldıracaq.
    ”Arma Kontrol” firması ev və ya iş yerləri üçün geniş çeşiddə təhlükəsizlik kameraları və sistemləri təklif edir.
    Azerbaycanin istenilen bolgesinde xidmet gosteririk.

    ☎ (055) 450 88 08
    Aydan Selimova
    [email protected]

  6. #2136
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2015
    Mesajlar
    5.640
    ✺ Turniketlerin satisi - Boy turniketler ✺ 055 450 88 08✺
    Boy turniketleri tehlukesizliyin cox onemli oldugu eraziler ucun nezerde tutulub. Elece de, kutle axinin daha siz oldugu obyektlerde istifade olun biler.
    Estetik gorunusu boy turniketlerinin holding, plaza, sirket ve idarelerde de montaj olunmasina imkan verir. Kecis hissesi modelden (ve tebii ki, musterinin sifarisinden) asili olaraq paslanmayan materialdan ve ya suseden (pleksiqlas) ola biler. Belelikle, boy turniket yalniz tehlukesilzsik deyil, shik xarici gorunus ile de uzun muddet size xidmet gostere biler. Acces control sistemleri ile elaqelendirildikde davamiyyet de qeydiyyata alina biler. Paslanmaz materialdan hazirandigi ucun hem daxili, hem xarici seraitde istifade edile biler.
    Azerbaycanin istenilen bolgesinde xidmet gosterilir.
    ☎ (055) 450 88 08
    Aydan Selimova
    [email protected]

  7. #2137
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2015
    Mesajlar
    5.640
    ✺Kecid sistemleri/Access Control✺ 055 450 88 08✺
    Bu gun insan faktorunun oldugu butun sahelerde girise nezaret sistemlerinden istifade etmek mumkundur. Giris-cixisin kontrollu veziyyete salinmasinda istifade edilecek sistem onemlidir. Bu sistemler oz aralarinda tiplere bolunur: kartli gecis sistemi, barmaq izi gecis sistemi, uzle tanima gecis sistemi. Her bir gecide nezaret sisteminin ozunemexsus ozellikleri var. Bu gecide nezaret sistemi qapi uzerine kilid vurulduqda ve ya turniket uzerine qurasdirildiqda tehlukesizlik meqsedi ucun de uygun olur.
    Mehz buna gore de gecide nezaret sistemini montaj etmek istedikde arasdirma aparib en uygun olani secmek lazimdir. Arma Kontrol size bu sahede mutexessis heyeti ile meqsedinize uygun olaraq en uygun varianti secerek oz xidmetini teklif edir.
    Azerbaycanin istenilen bolgesinde xidmet gosterilir.
    ☎ (055) 450 88 08
    Aydan Selimova
    [email protected]

  8. #2138
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2015
    Mesajlar
    5.640
    ✺Nezaret/Musahide sistemleri✺055 450 88 08✺
    Faydali xususiyyetleri ve imkanlari ile IP nezaret kameralari ustunlukleri ile secilir. Bu gun bu kameralarin tedbiq saheleri genislenmekdedir. Bele ki, yuksek keyfiyyetli gostericileri ile onlar goruntuleri ani olaraq oturur, goruntunu deqiqlikle catdirir. Bu gun onde geden her bir firma ve tesilat IP kameralara ustunluk verir.
    IP kameralari, elece de ev ve ya baglarda, kottec ve villalarda qurasdirirlar. Bu tehlukesizlik kameralari ile Siz tehlukesizliyinizden tam arxayin ola bilersiniz.
    Azerbaycanin istenilen erazisinden sifarisler qebul olunur.
    Butun mehsullarimiza zemanet veririk.Zemanet muddeti erzinde texniki servisimiz pulsuzdur.
    Azerbaycanin her bir bolgesinde xidmet gosteririk.
    ☎ (055) 450 88 08
    Aydan Selimova
    [email protected]

  9. #2139
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2015
    Mesajlar
    5.640
    ✺ Nezaret/Tehlukesizlik kameralarinin qurasdirilmasi ✺ 055 450 88 08✺
    Arma Kontrol sirketi tehlukesizlik kameralarinin satis ve qurasdirma xidmetini gosterir. Nezaret kameralari hem daxili, hem de xarici serait ucun nezerde tutulub. Eraziden asili olaraq, muxtelif novde tehlukesizlik kameralari secmek imkani var. Gece cekilisleri, yaddasa yazmaq funksiyalari movcuddur.
    Etrafli melumat ucun elaqe saxlayin:
    ☎ (055) 450 88 08
    Aydan Selimova
    [email protected]

  10. #2140
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Aug 2015
    Mesajlar
    5.640
    ✺Nezaret kameralari - Kassa kameralari✺ 055 450 88 08✺
    Arma Kontrol sirketi Box tipli kameralar teklif edir. Deyisen linzali olan bu tehlukesizlik kameralari kassa apparati, bank, pul mubadilesi ve s. kimi obyektlerde qurasdirilacaq en ugun kameralar hesab edilir.
    Arma Kontrol sirketinde Siz muxtelif tipli ve olculu tehlukesizlik kameralari, hemcinin diger tehlukesizlik avadanliqlarini - (nezaret kameralari, turniket, slaqbaum, domofon, barmaq izi kecid sistemi, kartla kecid sistemi, uzle tanima kecid sistemi, bollard, ID kartlar, kartlar uzerine cap isi, metaldetektor, dolab ucun kilid, road blocker, electron sira gozleme ve s.) elde ede bilersiniz. Firmada satis ve qurasdirma xidmeti de movcuddur.Mehsullarimiz zemanetlidir.Bu muddet erzinde texniki servis pulsuzdur.Bir sira mehsullarin uzerinde hediyyeler de edilir.
    Azerbaycanin istenilen bolgesinden sifarisler qebul edilir.
    ☎ (055) 450 88 08
    Aydan Selimova
    [email protected]

Benzer Konular

  1. Ip kameralar, Dome kameralar, Speed dome kameralar
    By Alpha in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-27-2015, 02:42 PM
  2. Analoq ve IP kameralar.
    By Alpha in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-21-2015, 11:47 AM
  3. Her nov kameralar
    By Alpha in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-16-2015, 12:09 PM
  4. Daxili kameralar
    By Alpha in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-10-2015, 01:18 PM
  5. Analoq ve IP kameralar.
    By LifeGuard in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08-17-2015, 06:45 PM

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.