4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Tehlukesizlik-nezaret kameralari (Sony CCD. Muxtelif olcude).

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    2.993

    Tehlukesizlik-nezaret kameralari (Sony CCD. Muxtelif olcude).

    Tehlukesizlik-nezaret kameralari (Sony CCD. Muxtelif olcude). <br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbs p;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&n bsp;<br>Muasir telebatlara cavab veren ve bugunku gunde genish istifade olunan (Sony CCD) tehlukesizlik - nezaret kameralarının muxtelif novlerini Seotech shirketinde elde ede bilersiniz. Keyfiyyetli mehsullarin serfeli qiymete teklifi tehlukesizlik - nezaret kameralarinin ve sistemlerinin elde edilmesi ucun uygundur.<br>Kicik olcude olan Pin&nbsp; Hole kameralar ev, ofis ve diger obyekt daxilinde yerlesdirilen tehlukesizlik - nezaret kameralaridir. Bu tehlukesizlik kameralari goruntunu rengli sekilde oturur, internet uzerinden izlemeye imkan verir, kabel, elece de kabelsiz cekilir.<br>Seotech sirketinde Siz muxtelif novde tehlukesizlik kameralari ve sistemlerini elde ede bilersiniz ((Ip kamera, zoomlu kamera, box kamera, speed dome kamera, dome kamera, pin hole kamera, IR kamera, col kamera ve s.), turniket, slaqbaum, yaddasli domofon, videodomofon, yaddassiz domofon, biometrika, kartla kecid sistemi, barmaq izi ile kecid sistemi, alarm sistemi, lazerli alarm sistemi, siqnalizsiya, sirenalar ve s.). Mehsullar zemanetlidir.<br>Mehsullarimizin uzerinde hediyyeler de teqdim edilir.<br>Seotech sirketi Azerbaycanin istenilen erazisinden sifarisleri qebul edir. &nbsp;&nbsp; <br>Butun mehsullarimiza 1 il zemanet veririk.Zemanet muddeti erzinde texniki servisimiz pulsuzdur.<br>&nbsp;<br>&nbsp;<br>Mob: (055) 245 25 74<br>Email: [email protected]<br>

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    2.993
    Tehlukesizlik-nezaret kameralari (Sony CCD. Muxtelif olcude).

    Muasir telebatlara cavab veren ve bugunku gunde genish istifade olunan (Sony CCD) tehlukesizlik - nezaret kameralarının muxtelif novlerini Seotech shirketinde elde ede bilersiniz. Keyfiyyetli mehsullarin serfeli qiymete teklifi tehlukesizlik - nezaret kameralarinin ve sistemlerinin elde edilmesi ucun uygundur.
    Kicik olcude olan Pin Hole kameralar ev, ofis ve diger obyekt daxilinde yerlesdirilen tehlukesizlik - nezaret kameralaridir. Bu tehlukesizlik kameralari goruntunu rengli sekilde oturur, internet uzerinden izlemeye imkan verir, kabel, elece de kabelsiz cekilir.
    Seotech sirketinde Siz muxtelif novde tehlukesizlik kameralari ve sistemlerini elde ede bilersiniz ((Ip kamera, zoomlu kamera, box kamera, speed dome kamera, dome kamera, pin hole kamera, IR kamera, col kamera ve s.), turniket, slaqbaum, yaddasli domofon, videodomofon, yaddassiz domofon, biometrika, kartla kecid sistemi, barmaq izi ile kecid sistemi, alarm sistemi, lazerli alarm sistemi, siqnalizsiya, sirenalar ve s.). Mehsullar zemanetlidir.
    Mehsullarimizin uzerinde hediyyeler de teqdim edilir.
    Seotech sirketi Azerbaycanin istenilen erazisinden sifarisleri qebul edir.
    Butun mehsullarimiza 1 il zemanet veririk.Zemanet muddeti erzinde texniki servisimiz pulsuzdur.


    Mob: (055) 245 25 74
    Email: [email protected]

  3. #3
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    2.993
    Dome kameralar

    Seotech tehlukesizlik sirketi Size Dome tipli kameralari teklif edir. Bu tehlukesizlik kameralari infraredli olaraq, qaranliq mekanda bele cekilis apara bilir. Gunbez formali CCTV Dome kamera ev ve ya ofisiniz ucun mukemmel nezaret kamerasidir. Bundan elave olaraq, Seotech sirketinde diger tehlukesizlik kameralari, turniket, slaqbaum, domofon, siqnalizasiya, kart, barmaq izi, uz vasitesi ile kecid (biometrika) sistemleri satilir ve qurasdirilir.Bir sira tehlukesizlik mehsullarinin uzerinde hediyyeler de edilir.Nezaret kameralarina ve sistemlerine yazili zemanet verilir.Bu muddetde texniki servis pulsuzdur.
    Azerbaycanin istenilen bolgesinden sifaris qebul edilir.

    Mob: (055) 245 25 74
    Email: [email protected]

  4. #4
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Sep 2015
    Mesajlar
    2.993
    Slaqbaum.

    Avtomotik manee – slaqbaum muessiselerde, neqliyyatin gedis-gelisi olan erazilerde, avtoparklarda genis istifade olunur.
    Italiya ve Cin istehsali olan slaqbaumlar tehlukesizlik ucun ideal vasitedir.
    Ozel, ictimai ve diger erazilerde girisi mehdudlasdirmaq ucun en yaxsi secimdir.Slaqbaumlar en muasir teleblere cavab veren pesekar tehlukesizlik avadanligidir.
    Slaqbaumlarin biometrika ile (kart ve ya barmaq izi ile kecid) ahengi xususi tehlukesizlik sistemi yaradacaq. Uzerinde lampa (isiqlandirici avadanliq) olan bu slaqbaumlarin qurasdirilmasi, mehsullarin catdirilmasi, 2 eded pult, pultlarin proqramlasdirilmasi hediyye olunacaqdir.
    Seotech sirketinde turniket, domofon, siqnalizasiya, biometrika, nezaret kameralari da elde etmek olar.
    Tehlukesizlik avadanliqlarina yazili 1 il zemanet verilir. Bu muddetde texniki servis pulsuzdur.
    Azerbaycanin butun bolgelerinden sifarisler qebul olunur.


    Mob: (055) 245 25 74
    Email: [email protected]

Benzer Konular

  1. Tehlukesizlik-nezaret kameralari (Sony CCD. Muxtelif olcude).
    By Seotech in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-21-2017, 03:00 PM
  2. Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 02-05-2016, 06:20 PM
  3. Tehlukesizlik (nezaret) kameralari
    By ArmaKontrol in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08-08-2015, 12:50 PM
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08-06-2015, 06:15 PM
  5. Tehlukesizlik (nezaret) kameralari
    By ArmaKontrol in forum Texnologiya Elanları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08-06-2015, 05:44 PM

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.