3 sonuçtan 1 ile 3 arası

tehsil

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    26

    tehsil

    Ister xaricde isterse de Vetende tehsil alib savadli mutexessis olsaq bele AZERBAYCAN uchun mueyyen menada ne ise ede bilerik ama tesufler olsun ki etmirik sebeb nedir. belke biliyimiz buna yetmirmi yoxsa pul arxasina qaciriqmi.qlobal meseledir.tehsil her sheyden vacibdir.tehsil olmasa biz vetenimizi idare ede bilmerik bunun ucun agil lazim tebii ki agil ise tehsilde aldigimiz bilklerden ibaretdir. cox sevinirem ki bizden xaricde tehsil alan var. biz imtahana heyatinin menasi kimi baxmamaliyiq .bu bizim ilk heyatda sinaq addimimiz. ve her sey bu imtahandan baslanir.heyat imtahandir bu imtahanda her zaman yuksek naliyyet elde etmek isteyirikse ilk novbede tehsil almaliyiq.daima tehsili on planda tutmaliyiq. tehsil olmayan zaman Insan heyatin menasini itirir. yaxsını pisden ayıra bilmek bacarıgında olmaq heyatda hech bir mena gormur.tehsile sahib olmaq da Allahu Tealanın boyuk nemetlerindendir. duygular daha ince fikirler daha derin urekler daha serin olur.tehsil haqda tarixciler muxtelif fikirler yazirlar.icde ve daxilde saglam tehsile aid saglam fikirler olmalidir. ama tehsili asagi seviyye catdiranlar da olur bunu ise yol vermemeliyik.elm agili suru inkisaf etdirir.tehsilimizde her zaman onde olmaliyiq.bu zaman biz menfur dusmenlerimize qelebe cala bilerik.

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    2.630

    Re: tehsil

    Tehsil her bir insan ucun vacibdir . Yeni elimizde imkan varken (menevi) niyede istifade etmeyek . Elementar tehsili olan adamla danismaq cox xosdur . Onun fikirleri ,onun sohbetleri adama nece xos tehsil bagislayir .Amma tehsilsiz bir insanla danisanda adama maraqsiz gelir ve o meclisden durub getmek isteyirsen .

  3. #3
    Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    89

    Re: tehsil

    Aserbaycanda elm- tehsile cox gözel imkan ve yer ayirmislar. Bir insanin faydali sekilde tehsil almasi, yalniz ve yalniz onun özünden asilidir. Yoxsa Atanin pulu, yada dayinin tanisliqi vasitesile hec vaxt elm-tehsil elde etmek olmaz. Tanidiqim bele genclerin gelecekde Aserbaycana hec bir xeyr ve menfeeti ola bilmez.

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.