Nəzarətçilər: Deli_UREK, kombat80, fidan494, Elif

kombat80 yazdı:Ermenilere nifret edirem ............

Xeyallarim yazdı:Men sene nifret edirem ! Cunki , sen ne seni sevirem deye bildin , nede unuda bildin . Ne sevdiyine sahib cixa bildin, nede redd olub gede bildin .Bax bunun ucun sene nifret edirem![]()

GLAMOURKA yazdı:Xeyallarim yazdı:Men sene nifret edirem ! Cunki , sen ne seni sevirem deye bildin , nede unuda bildin . Ne sevdiyine sahib cixa bildin, nede redd olub gede bildin .Bax bunun ucun sene nifret edirem![]()
sevgi ile nifretin arasinda bir addim mesafe var.

sladkaya yazdı:men iki neferden nefret edirem..birisi mene hayatı zehir eledi..hara getsem qarsıma cıxdı qurtulmaq cetindi amma sonunda bashardım.ondan cox cox cox nefret ediremm birde bir qız dostum var idi men onunchün cox sheyler ettim ama o mene nankörlüq etdi ona göre ondanda nefret ediremm ve nefretimde haklıyam...

Onunun nifretini qazandım deye özüme nifret edirem

kombat80 yazdı:sladkaya yazdı:men iki neferden nefret edirem..birisi mene hayatı zehir eledi..hara getsem qarsıma cıxdı qurtulmaq cetindi amma sonunda bashardım.ondan cox cox cox nefret ediremm birde bir qız dostum var idi men onunchün cox sheyler ettim ama o mene nankörlüq etdi ona göre ondanda nefret ediremm ve nefretimde haklıyam...
Mashallah! siyahi get gede boyuyur !!!

Bu forumda gəzən istifadəçilər: Heç bir qeydiyyatlı istifadəçi yoxdur ve 0 qonaq