Webmasterlar - Site Yapımcıları
Adminler - Site Üst düzey Yönetici, ya Sahipleri
Son Olarak ta Bu kateqoriyalanmış da siz Kullanıcılarımız Gelmektedir etdik. İşte İnternet Alemi Bu Seki de Var dir!


Çünkü Webmaster lar Olmasa Siteler Olmaz siz Kullanıcılarımız, Googlede Aradığınızıda Bulamazsınız Yada Başkaları Bulsun Diye Paylaşamazsınız .. Bu Onları Web Site Sahiplerinin İlk Baş Amaçları Web Siteler Üzerin den Bilgi Sundukça Bunun Üzerin den Karşılığı Olan Geliri Sağlamaktır Ve!


Bu Ne Kadar Facebook Diğerleri Gunde Milyonlarca İnsanlar girir Değilmi Ve, Bi Durum Olsa da En Büyüğünden En Küçük Sitesine Kadar Böyledir Məsələn Youtube, Mynet Aci?


Bunlar Reklamlar dan Ordan burdan Kazanıyor Size Günlük Tonlarca hizmet sunuyor Değilmi Ve? Önemli Olan Kullanıcının girmesi Değildir Heç bir Site Webmasteri İçin Kazandırmasıdır! Mynet - - Her Kullanıcı Dolaştığı Her Sitede Eli Kolu Bağlı Dursun Aradığını Alip Çıksa Heç bir Reklama Tıklamasa, Youtube Məsələn Facebook İstifadəçi Sayıları Milyonlar dan Binlere Düşse, İnanıyormusunuz Ki Hala Siteleri Aktif Açık Kalacağına Ve?


Tabiki Xeyr Kimse kimsenin qara Gözünə xidmət etmir
Bu Yazımın Sebebi İnternet qaydaları Yürüyüşü haqqında İnformasiya Edinmeniz dir Ve!


Hergün minlərcə Yeni Site Açılır, Hayal Kırıklığına Uğrayanlar Bi Zaman sonra Kapatılır Peki Neden?


Çünkü Bazı Saytlar En Kaliteli, En Güncel Hizmetleri Sunduğu Halde Sitelerin deki Reklamlarına Kullanıcıların Az Tıklamasından dolayı Hiç Bir Kazanç Sağlayamamakta, Hatta Some Zararlar Etmekte ..


Siz Kullanıcılaırmız Şunu Bilinki Tüm Web Siteler, Bazı Reklam Firmaları İle Anlaşma İçerisin de Olup Sitelerindeki Reklama Gösterme Tıklama Basina Ücret Kazanmaktadırlar Ve! Bunun İçin interneti Dolaşırken, Həqiqətən Size Faydalı Bilgi Sunan, Həqiqətən Seviyeli Kalitede Yayın qoymağa Sürdürebilsin Ve Lazım Bir site olduğunu düşündüğünüz Yerler de, Sitelerin Sayfalarına Övgüler yağdıran Yorumlar Yapacağınıza O Sitelere bir Ödül Olarak verdiyi Hizmet Karşılığınd, Dərc Reklamlara Tıklamalısınız Ki O Site Aynı Hiz !


Size Mantıklı Bir Önerim Ise, Site Sayfaların da İçeriğin Kalitesini Belirten Oy Ver, Oy Kullan Gibi Butonlar Arayıp O İçeriğe Oy vererek Siteyi Yada İçeriği Ödüllendireceğinize, Ödül Olarak O Sitedeki Bir Reklama tıklamanız Site Sahibi Kurucuları İçin Bir Ödül olacaktır O Site Yayın Hayatına eyni ve speed Kalitede Devam edecektir.Ama Ve! Kısacası siz Var olduğunuz Sürece Onlar da olacaktır!


Kaliteli Siteleri Ödüllendirelim, Kalitesiz Yararlı olmadığını Düşündüğümüz yetersiz Siteleri İMKB Birdaha Girmeyerek Ziyaret Etmeyerek Cezanlandıralım ki Bu Siteler Yavaş Yavaş Aramız dan Silinip Gitsinler ve!


Umarım Bu Bilgiler Işığında Bütün Kullanıcılarımız Biraz da Olsa Aydınlanmıştır, Yazımı Okuduğunuz İçin Teşekkür ederim.