Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

oqlanlar cavab verin

  1. #11
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2012
    Yer
    Baki
    Mesajlar
    9
    wexsin ozunden aslidir her wey. sebeb onem dawimir. onemli olan neticedir. konkret bir wexs qoyulsa muzakire olunsa onda ne ise demek olar. ama bele umumi suallarda gunahkar axtarmaq duzgun deyil. gunahkar her iki teref ola biler

  2. #12
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2012
    Mesajlar
    4
    salam.qeyd edildiyi kimi burda gunahkar axtarmaq lazim deyil.qiz neyi daha cox arzulayirsa ona da meyllenir .oglan hec bir halda gunahkar deyil.ele oglanlar da qizlar kimi zamanla ayaqlawirlar .muellif ozu diskriminasiyaya yol verib amma sonra deyende ki kiwi qadindan ustundur qadin huquqlarini,gender beraberliyini gozumuze soxursuz!

  3. #13
    Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2018
    Mesajlar
    81
    Alıntı Xeyallarim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azeri net.in oqlan userleri bu defe musahibimin sizler olmasini isteyirem .men yazdiqim her ne varsa etrafimda baw verenlerle baqlidir .
    bu yaxinlarda 1 yaxinimla da bununla baqli mubahise eledim . yaxinim bildirdi ki indiki qizlar daha pisdiler ,dehwetli terzde bildirdi ki qizlar ne qeder korlanib ki yaxinlawib oqlandan siqaret isteyir ,piyve isteyir . qizlari 1 menali oaraq gunahgar saymaq olmaz axi bu meselde.axi qizlari bu yola salan ele oqlanlar deyilmi??? evvelce qiza siqaret daha sonra piyve ve daha sonra aq iynemeyi mecbur eden daha doqrusu qizlara bunu dadairan meger oqlanlar deyil???.
    indi ise sualim sizedir oqlanlar HEQIQETENDE HER BAW VEREN HADISEDE TEK QIZDI GUNAHGAR??YOXSA ONU BU DURUMA SALAN OQLANDI ?

    qabaqcadan deyim ki sohbet yeniyetme qizdan gedir yeni orta mektebli qizlardan . balaca qizlardan NIYE OQLANLAR QIZLARI O GUNE QOYURLAR ???
    Xeyallarim hanım bence siz burada biraz yanlış düşünüyorsunuz. Olabilir erkekler kadınlara önceden sigara, bira ve diğerlerini sunmuş olabilir. Ancak bunu kabul edip etmemek insanların kendi iradesi ile olan şeyler.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.