Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Təbəssüm defisiti...

  1. #11
    Moderlər GLAMOURKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Yer
    Germany/Berlin
    Mesajlar
    3.843

    Re: Təbəssüm defisiti...

    Menim problemim varsa,bir cetinliyim varsa ozumu mecbur elesemde gule bilmirem,sevine bilmirem.Yalandan gulumsemekde 5 deqiqe olur,gozler yene biruze verir..Amma duzdu kederle.ozune qapanmaglada problem hell etmek olmur.
    Yollar uzak, mevsim soğuk, hava kar...
    Yüzyüze gelmeden ölmek de mi var..?




  2. #12
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    701

    Re: Təbəssüm defisiti...

    Esi Bu Dunyada Ancaq Gulmelisen
    [

  3. #13
    Moderator
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    2.721

    Re: Təbəssüm defisiti...

    çox aktual ve gozel bir movzuya toxunmusuz, tebessum defisiti bizim cemiyyetin esas problemlerinden biridir, xususile de rehberlik personalinda bu cur hallar vetandashlarda bedbinliklere sebeb olur. Ishe goturulerken musahibe zamani "butun hallarda tebessum" kriteriyasi ilkin shertlerden biri olmalidir.

    Cemiyyetde ise bu mental dushunceye, sosial meyle, shexsi tebiete ve veziyyete bagli bir meseledir. Bizde çox zaman gulen insana uzr isteyirem "delidir", "dishlerini agartma" ya da "agir ol" deyirler. Lakin tebessumun ugurun en onemli açarlarindan biri oldugunu unuduruq bezen. Insan bezi çetin anlarda saxta da olsa tebessum etmeyi bacarmalidir. Duzdur, çox çetindir ancaq muveqqeti ve ani bir telebdir ki, bunu irade sayesinde etmek olar. Tebessum qarshindaki insana, onun huquqlarina hormet qoymaq demekdir. Ola biler ki, qarshindaki insana nede ise komeklik gostere bilmeyesen, ancaq bu tebessum etmene mane olmamalidir. En azindan onu dinlemek ve tebessum gostermek munasibdir.

    Bezen ise tebessum içden gelen bir duygu olur. Bu zaman onu heqiqeten ifade etmek gerekdir, "çox gulmeyim, yunguldur deyerler" qorxusuyla gizledilmemelidir. Esas bela burada yaranir. Ozu kimi olmaq daha munasibdir, eks halda bu insanlarimizin dili ile urekleri arasinda derin uçurumlara yol açir.

    Qisacasi : Tebessum saxta da olsa, tebii de olsa her iki halda gozeldir, teki, tebessum etmeyi bacaraq.

  4. #14
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    2.269

    Re: Təbəssüm defisiti...

    Fidan o kadar guzel acıklamıssın ki bize yazıcak bır sey kalmamıs kesinlike katılıyorum ınsan ozu gibi olmalı baskalarını dusunerekten hareket etmemeli sahsen men hech etraf ne dıcek dıye dusunmuyorum guluyorum oyle bir ortam oluyor kı gulunmesı gerekıyor ama etrafdakiler ciddi ama ben ozumu tutamıyorum guluyorum guldugumde arkadaslarım deli diyorlar ama men gülmeyi seviyorum yolda yururken bırıyle karsılatıgında bile vaktın yoksa konusamıyacaksan ufak bır tebessumle o ınsana selamını vermıs oluyorsun hem o ınsan alınmıyor hemde sen ısınde oluyorsun hayatta o kadar cok örnekler var kı tebessumle ilgili yazmakla bitmez ... Hayata herkesin yuzunun gulmesi dilegiyle sagolun movzu ıcın
    HaKKım heLaL,Sewqim haRam oLsun

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.