Nəzarətçilər: Deli_UREK, fidan494, Elif

bu kıskançlık sadece sevgi bazında vardır yoksa genel olarak kıskanç biri deyilim .sevdiğim arkadaşım dostum yada sevdiğim kişi yanlız bana ait olsun isterim ama kıskandıgımı belli edemiyorum o başka

kuduracağına beni sevmio die ağlaman gerek gerçi sevmiosa bunada değmez ya nese 

montoya yazdı:o şekilde bi kıskançlık değil ki ama bu.mesela sevdiğin tatile gidicek veya bi yere gidicek.otle 5 yıldızlı.nesine gıpta edersin ki?onun yerine ula,bakarlarmı,yapışan olurmu diye kurarsın kendini

ByN_VuRGuN yazdı:ama zaten öle bişeyde de kıskançlığa gerek yok çünkü eğer seni geröektn seviyosa öle bişey yapmaz yapılmasınada izin vermez..eğer gerçekten sevmiosa zaten kıskançlıktankuduracağına beni sevmio die ağlaman gerek gerçi sevmiosa bunada değmez ya nese
![]()
çok konuştum galiba ama kendimide ifade edebilmişidir inş

seyda yazdı:kıskancım hemde çok bellide ederim öle montoyanın dediği gibi 5 yıldızlı otele gidecek yalnız gidecek valla ben adamı naparım

Elif yazdı:seyda yazdı:kıskancım hemde çok bellide ederim öle montoyanın dediği gibi 5 yıldızlı otele gidecek yalnız gidecek valla ben adamı naparım
Mouse geldi galiba![]()
Sen adamı parçalarsın be bilmez miyim![]()

seyda yazdı:Elif yazdı:seyda yazdı:kıskancım hemde çok bellide ederim öle montoyanın dediği gibi 5 yıldızlı otele gidecek yalnız gidecek valla ben adamı naparım
Mouse geldi galiba![]()
Sen adamı parçalarsın be bilmez miyim![]()
evet geldi bacım ayrıca ben adamı parçalamakla kalmam ortada delilde bırakmam senide parçalarım haberin olsun kıskancım ben yav napayım
Sene;1999 - 2000 Yer; Burgaz Ve sene 2001 yer; Eğitici Anne Kursu anla artık isim vermicem. Gerçi sen de benim dersane arkadaşlarımı kıskanıyordun
Ama bak bize bizden başka dost kalmadı

Bu forumda gəzən istifadəçilər: Heç bir qeydiyyatlı istifadəçi yoxdur ve 0 qonaq