2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Gökbilim, Astronomi Konularında Başlık Önerisi

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Yer
    Kocaeli , Türkiye
    Mesajlar
    6

    Gökbilim, Astronomi Konularında Başlık Önerisi

    Türkiyeden kardeşlerime Selamlar ederim;
    İsmim Emre, 15 senedir, amatör olarak gökbilim ile ilgilenmekteyim, benim gibi bir çok gökyüzü meraklısının bir araya gelip gökyüzü gözlemleri ve gökbilim etkinlikleri(100 saat astronomi etkinlikleri, halk gözlemleri, sempozyumlar vs..)tertip ettiği, gökbilim konularında bilgi ve fikirlerini paylaştığı bir gökbilim topluluğu olan "Gokbilim.com" yöneticisiyim.
    İstedik ki aynı özden gelen ve aynı dili konuşan kardeşlerimizle irtibata geçelim ve ortak gökyüzü altında gökbilim hakkında bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım. bu açıdan kendi topluluğumuza sizleri de davet etmek istiyorum.

    Aynı zamanda Türkiyeden benim gibi başka üyelerinde Azeri kardeşlerimizle gökbilim konularını tartışabileceği, forum içerisinde "İdman, maneviyat, edebiyat gibi" birde "Gökbilim/Astronomi" başlığı açsak ve bu başlık altında fikir ve bilgi paylaşsak nasıl olurdu ?

    saygı ve hörmetlerimle...

    Emre EVREN
    [
    bluemcs at hotmail dot com
    ey Türk yukarda gök çökmedikçe, gök yere inmedikce yer delinmedikce senin dirliğini, senin töreni kim bozabilir...

  2. #2
    Moderator
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    2.721

    Re: Gökbilim, Astronomi Konularında Başlık Önerisi

    xoş gelmisiniz Emre, men sizin saytınıza evveller (önceleri) rast gelmişdim netde kosmosla (uzay) bağlı melumatlara baxarken

    dediyiniz mövzu forumumuzda artıq açılıb bu Kosmos mövzusudur [ bura daxil olub, astronomiya haqda melumatlarla tanış ola bilersiniz hetta o mövzunu zenginleşdire de bilersiniz men özüm de kosmos heveskarıyam lakin çox insanda bele bir maraq olmadığı üçün forumda bezen bu cür bölümler açılmır en esası maraq olmalıdır bu saheye ancaq bizler yene de hell bunu ede bilerik astronomiyaya aid melumatları bir bölümde yerleşdirerik tebii ki siz de yardım etseniz

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.