Merhaba ;


Eli kalem tutan biri olarak bu coğrafyada var olan bütün kültürlerin sorumluluğunu içimde taşıyor ve bu kültürlerin korunması gerektiğine inanıyorum. Bu amaçla bazı şiirlerimin çeşitli dillerdeki çevirilerinden oluşan bir dosya hazırlıyorum. Ne kadar farklı bağırsak da gördüm ki sesimiz bir çıkıyor. Bir şiirimin Azerice çevirisi için sizden yardım istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa iletişime geçmek istiyorum. Selamlar...




Özgeçmiş ;

10 Şubat 1980 tarihinde Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da,lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünde tamamladı.2001 yılında Ordu ilinde matematik öğretmeni olarak göreve başladı.Halen Erzurum'da matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Şiir ve yazıları ;

yasakmeyve, berfin bahar, akademi gökyüzü, kıyı, mavi liman, doğmasız ve ölmesiz, forumedebiyat, şehir, göğe bakma durağı, denizsuyukasesi, deliler teknesi, hayal, andız, yalınayak edebiyat, alaz edebiyat, genç kalemler, sanat ve düşün, patikalar, gibi çeşitli dergilerde yer aldı.

Ödüller ;

Küçükkuyu 1.Ulusal Zeus Şiir Ödülü (2008) - Birincilik
Kocaeli Üniversitesi Şiir Etkinlikleri Birimi Şiir Ödülü (2007) -İkincilik
Bekilli "21.yy.Hayyamları Aranıyor" şiir yarışması (2008) - Onur Ödülü
Homeros Ödülleri Attila İlhan Şiir Ödülü (2007) - Mansiyon
Arkadaş Zekai Özger (2008) Şiir yarışmasında ismi anılmaya değer görüldü.

Eserleri ;

Birdir İki - 2008