Əla növ buğda unu - 200q, şəkər tozu - 520q, ərinmiş yağ - 270q, lumu turşusu - 2q.
Şəkər tozu su ilə qaynadılır, lumu turşusu əlavə edilib tərkibində 3-4 faiz su qalanadək bişirilir. Karamel kütləsi yağlanmış mərəmr stola tökülüb bir qədər soyudulur. İstiliyi 70-750 S olan kütlə çəkilib ağardılır. Eyni zamanda yağ tavada qızdırılır, üzərinə un əlavə edilir və qovrulur. Qovrulmuş kütlənin tavanın hər yerindən qaynamısı onun hazır olmasını göstərir. Bundan sonra qovrulmuş un təknə içərisində karamel kütləsi ilə qarışdırılıb çəkilir və məhsul çap şəkilində saçaqlanır. Haırlanmış tel tez bir zamanda soyudulur.
Yer imleri