-
Senior Member
Badımcanla quyruq kababı
Badımcanla quyruq kababı
Badımcan - 350q, qoyun quyruğu 0 60q, soğan - 40q, cəfəri və şüyüd - 20q, duz, istiot.
Badımcan (xırdaları) təmizlənir, saplağı kəsilir. Qoyun quyruğu 15-20q çəkidə doğranır və növbə ilə badımcanla şişə taxılır. Manqalda qızardılır, süfrəyə verdikdə badımcanın qabığı təmizlənir, quyruqla birlikdə xırdalanır, duz, istiot vurulur və üstünə göyərti səpilir.
-
-
çok mseverem çok hoşuma gidere
-
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.
Yer imleri