2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Sobada peraşki tərifi

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı Baku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    41.772

    Sobada peraşki tərifi

    Lazım olan ərzaqlar:

    1yumurta və 1yumurta ağı

    2xörək qaşığı şəkər tozu

    1-2stəkan duru yağ

    1-2stəkan süd

    1-2 stəkan ilıq su

    1xörək qaşığı maya

    1cimdik duz

    Un gedənədək

    Hazırlanma qaydası:

    Yumurta, şəkər tozu və duzu qarışdırırıq


    Sonra mayanı suda həll edirik


    Mayalı suyu,südü,duru yağı tökürük qarışığın üzərinə


    Sonra unu əlavə edirik


    Xəmir elə olmalidi ələ yapışmasın.qulaq ucu yumşaqlığında olmalıdı.


    Üzərinə salafanla örtürük.qoyuruq acımağa


    2 saat və ya saat yarım qalmalıdı acımaqda.indisə kəçək içliyin hazırlanmasına.
    İçərisinə nə istəsəz qoymaq olar.Məsələn qoyun pendiri,cem,kartof puresi,ət,sosiska,holland pendiri.necə sitəsz edə bilərsiz.Mən isə sizə cemli və ətli içlik təqdim edəcəm.Əti soganla bir yerdə qovururuq.


    Xəmirimiz hazırdı.


    Xəmiri kündələyirik


    Və qoyuruqkündəyə gəlməyə 20 dəqiqə gözləyirik


    Sonra yayıb içlikyi qoyub peraşki kimi bağlayaıb qoyuruq sobaya


    Bu da hazır forması.Xanımlar hazirlayın çox dadlı olur.Bulku kimi olur xəmiri çox dadlıdı.

  2. #2
    Moderlər
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    2.892

    Re: Sobada peraşki tərifi

    Yaşamaq istəyirsənsə, hərəkət et. Süküt ölümdür

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.