Pomidorun qabığını soyduqdan sonra tumlarını çıxarıb doğrayın. Soğanı çəhrayı rəng alanadək qovurun, üzərinə doğradığınız kök, kələm, bibər, kərəviz, qırmızı çuğundur və unu əlavə edib, yenidən 3-4 dəqiqə qovurun. Ət suyunu 10 dəqiqə qaynatdıqdan sonra üzərinə həmin qarışığı, kartofu, limon şirəsini, duzu, 1 çay qaşığı şəkər tozunu əlavə edib, təkrar 20 dəqiqə bişirin. Bişməkdə olan borşa xırda doğradığınız ət parçalarını və kremi əlavə edib, 2 dəqiqə də qaynadın. Borşun üzərinə şüyüd və cəfəri səpib süfrəyə verin. Nuş olsun! Zaman
Yer imleri