2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Bibər turşusu

  1. #1
    Azeri.net Sevdalısı Baku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    41.772

    Bibər turşusu

    Tərkibi:

    Yarım kilo bibər;

    2 stəkan üzüm sirkəsi;

    2 stəkan su;

    5 diş sarımsaq.

    Hazırlanması:

    - Qazana sirkəni, suyu töküb qaynadın. Bibərləri yuduqdan sonra qaynayan sirkəli suya tökün, rəngi saralanadək qaynadın. Sonra süzüb soyumağa qoyun. Soyumuş bibərləri şüşə qaba yığın. Sarımsaqları soyub sürtgəcdən keçirin. Qazandakı sirkəli su ilə sarımsağı qarışdırıb, bibərlərin üzərinə tökün və qabın qapağını möhkəm bağlayaraq bir gecə soyuducuda saxlayın. Zaman

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    7

    Re: Bibər turşusu

    yagli xorekle geder

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.