Ərzaq:

150 qr yumuşamış marqarin (və ya kərə yağı)
1 stəkan duru yağ
1 yumurta
1 su stəkanı qatıq
1 su stəkanı nişasta (olmasada olar)
1 su stəkanından bir az pudra şəkəri
3-3,5 su stəkanı un
1 paket qabartma tozu

İçinə:

3 alma
1,5 çay qaşığı darçın
4 yemək qaşığı şəkər tozu?

Üstü üçün:

2-3 yemək qaşığı pudra şəkəri

Hazırlanması:


Almaları soyub rəndələyin. Şəkərlə birlikdə az odda suyunu ?əkənə qədər qovurun. Dar?ın əlavə edib soyumasını g?zləyin.?Xəmirə lazım olan ərzağın hamısını qarışdırırıq unu əlavə edib, ələ yapışmayan yumuşaqlıqda xəmir yoğururuq. Xəmiri 5 k?ndəyə ayırırıq, 30-35 sm a?ırıq və kəsirik. Almalı i?dən qoyub, b?k?r?k. Bişirmə kağızı səririk, (kağız sərərsək qurabiyələri isti isti ?ıxartmak daha asan olur) qurabiyələri d?z?r?k, 170 dərəcədə əvvəlcədən isidilmiş sobada?bişiririk. ?ox qızarmadan g?t?rmək lazımdır.?İsti-isti??st?nə pudra şəkəri səpirik.

NUŞ OLSUN!