-
Azeri.net Sevdalısı
Souslu düyü şorbası
Düyünü yuduqdan sonra suyunu süzün. Qazanda kərə yağını əridin, üzərinə düyünü töküb, vam odda 3 dəqiqə qovurun.
Tərkibi:
- 6 stəkan ət
suyu;
- 1 stəkan
düyü;
- 2 qaşıq kərə yağı;
- 1 qaşıq p
omidor sousu;
- 1 şirniyyat
qaşığı duz;
- 1 çay qaşığı qara istiot.
Hazırlanması:
Düyünü yuduqdan sonra suyunu süzün. Qazanda kərə yağını əridin, üzərinə düyünü töküb, vam odda 3 dəqiqə qovurun.
Sonra sousu əlavə edin və 2 dəqiqə də qovurun.
Ət suyunu, duz və istiotu üzərinə töküb, orta odda arabir qarışdırmaqla bir buğum qaynadın.
Düyülər yumşaldıqdan sonra vam odda daha 10 dəqiqə qaynadın.
Zaman
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.
Yer imleri