Düyünü yuduqdan sonra suyunu süzün. Qazanda kərə yağını əridin, üzərinə düyünü töküb, vam odda 3 dəqiqə qovurun.

Tərkibi:

- 6 stəkan ət

suyu;

- 1 stəkan

düyü;

- 2 qaşıq kərə yağı;

- 1 qaşıq p

omidor sousu;

- 1 şirniyyat

qaşığı duz;

- 1 çay qaşığı qara istiot.

Hazırlanması:

Düyünü yuduqdan sonra suyunu süzün. Qazanda kərə yağını əridin, üzərinə düyünü töküb, vam odda 3 dəqiqə qovurun.

Sonra sousu əlavə edin və 2 dəqiqə də qovurun.

Ət suyunu, duz və istiotu üzərinə töküb, orta odda arabir qarışdırmaqla bir buğum qaynadın.

Düyülər yumşaldıqdan sonra vam odda daha 10 dəqiqə qaynadın.

Zaman