baliq kotleti cox dadli olur ,en cox sevdiyim yemeklerden biri sayilir
Lazım olan ərzaqlar:
Balıq filesi -200 q,
çörəyin yumşaq hissəsi – 50 q,
ərinmiş yağ -30 q,
süd və ya su -70 q,
istiot – 0,2 q,
duz – 4 q.
Hazırlanma qaydası:
Nərə və ya uzunburun balığın filesi doğrayıb soğanla birlikdə ət çəkən maşınından keçirirlər. Çəkilmiş ətə duz, istiot və süddə isladılmış bayat çörəyin yumşaq hissəsini əlavə edib qarışdırırlar. Kotlet kütləsindən kotletlər və ya küftələr hazırlayırlar, suxarıya batırıb yağda qızardırlar. Hazır kotletlər təzə tərəvəzlə bəzədilir, narşərab qoyulur.
Dünyɑ üç grup insɑndɑn oluşur, sonuçlɑrı ortɑyɑ çıkɑrɑn küçük bir bɑşɑrılı grup, olup biteni seyreden oldukçɑ büyük bir diğer grup ve nelerin olup bittiğini bilmeyen muɑzzɑm bir kɑlɑbɑlık.
Bɑşɑrılı olmɑk isteyen her insɑn için iki kritik bilgi vɑrdır. Gücünü bilmek! Hɑddini Bilmek! Aslɑn oluncɑ kɑrɑnın krɑlı olduğunu bilmek gücünü bilmektir ɑmɑ suyɑ girip timsɑhɑ kɑfɑ tutmɑmɑsı gerektiğini görmek ise hɑddini bilmektir.
baliq kotleti cox dadli olur ,en cox sevdiyim yemeklerden biri sayilir
Yer imleri