2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Feyxoa kompotu hazırlanışı

  1. #1
    Senior Member Aygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Mesajlar
    501

    Feyxoa kompotu hazırlanışı

    Feyxoanın tam yetişmiş iri meyvələri ucu itilənmiş kibrit çöpləri ilə bir neçə yerdən deşilir, soyuq suya tokülür və şəkər tozu əlavə edilib 10 dəqiqə qaynadılır. Bir qədər soyuduqdan sonra bankalara tökülür və işərisində soyuq su olan qazana qoyulur. 85 dərəcə temperaturda qızdırılır. 1 Llitrlik bankalar 15-20 dəqiqə, 3 litrlik balonlar 25-30 dəqiqə strelizə olunur. Sonra bankalar qapaqla kip bağlanır və başıaşağı çevirlib sərin yerdə saxlanılır.

    İçindəkilər
    1 litr suya 1 kq. şəkər tozu, 1.5 kq. feyxoa.

  2. #2
    Azeri.net Sevdalısı
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    3.585

    Re: Feyxoa kompotu hazırlanışı

    onun yaninda qaragilede olanda ela olur
    [

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.