2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Nero 7.2 Serial+Keygen+Türkçe

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Mesajlar
    11

    Nero 7.2 Serial+Keygen+Türkçe




    Kod:
    Program Tanımı:
    Nero’nun yeni ürünü olan Nero 7 Premium ise dijital medya dosyalarini yönetmenizi, isleyerek üzerinde degisiklikler yapabilmenizi ve yaninizda tasiyabilecek sekilde sikistirmanizi sagliyor. 
    
    Bu yazilimi kurmadan, sisteminizde kurulu olan tüm Nero sürümlerini kaldirmaniz gerekiyor. Kurulumdan sonra, kendi DVD’lerinizi hazirlamak, video islemek, CD kapaklari tasarlamak gibi birçok farkli dijital medya projesini uygulayabilirsiniz. Ayrica tüm sisteminizin yedegini CD veya DVD’ler üzerine alarak, sistemde olabilecek herhangi bir aksamada çalisan sisteminizi yükleyerek sorunlardan kurtulabilirsiniz. Fotograf ve videolarinizdan slayt gösterisine dönüstürebileceginiz gibi, bu gösterilerin geçislerine müzik eklemenize de olanak sagliyor. Nero, Premium’u ‘Nero Home’, ‘Nero Scout’, ‘Nero Burning ROM 7’, ‘Nero Express 7’, ‘Nero Wave Editor 3’, ‘Nero Cover Designer 2’ vb. yazilimlarini birlestirerek olusturmus. Örnegin Nero Home ile tüm dijital medya dosyalariniza erisebilir, Nero Wave Editor 3 ile ses dosyalarini isleyebilirsiniz..
    
    Üreticinin Açıklaması :
    Tek bir ürünle bilgisayar ve TV medyalarınızı yönetebilirsiniz.
    CD ya da DVD yazıcınızdan daha fazla yararlanabilmek için birden fazla yazılıma mı ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz? Ahead'in Nero 7 Premium sürümü CD yazmadan tutun da hazırlamaya ve oynatmaya kadar tüm ihtiyaçlarınızı tek bir paket altında topluyor.Uygulama paketi içinde Nero Burning ROM yazılımı dışında InCD packet-writing yazılımı, eski sürümlere göre daha fazla geliştirilmiş Nero Vision Express 2 film hazırlama ve düzenleme yazılımı, tamamen yeni bir DVD/film dosya oynatıcısı ve yine kullanıcıların ilk defa tanışacağı BackItUp adlı bir yedekleme yazılımı da yer alıyor. Ayrıca ses düzenleyicisi, CD kabı tasarım yazılımı ve DivX dönüşümü için MPEG4 desteği de yazılımın diğer artılarını oluşturuyor. Eskisine göre çok daha fazla kullanıcı dostu olan uygulama paketi içinde yer alan StartSmart adlı panel yardımıyla, sadece kullanmak istediğiniz uygulamaları görmeniz de mümkün oluyor.

    Part-1
    [
    Part-2
    [

    Serial, Keygen ve Program Nasıl Kurulur Detaylı Anlatım ::

    [

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Mesajlar
    1

    Re: Nero 7.2 Serial+Keygen+Türkçe

    linkler kırık

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.