3 sonuçtan 1 ile 3 arası

yeni proğramları ve seriallerini bulabileceğiniz siteler

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    12

    yeni proğramları ve seriallerini bulabileceğiniz siteler

    [
    [
    [
    [
    [
    [ğramlar.org
    (_MSG_)

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    10
    selamlar
    bana microsoft office 2003 full proğramı gerekli nevarki çoğu sitede sheware veya kısıtlı deneme sürümleri var eğr bildiğin link veren site veya siteler varsa bana verebilirmisin adreslerini elimde cd si var ama ne yazıkki içinde dosya eksik olduğundan yükleme yapamıyorum tşk.
    foxcon_x

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Yer
    Danmark
    Mesajlar
    789



    Full Paket Içinde Neler Var ?


    Microsoft® Office Access 2003
    Microsoft® Office Excel® 2003
    Microsoft® Office InfoPath® 2003
    Microsoft® Office Outlook® 2003
    Microsoft® Office PowerPoint® 2003
    Microsoft® Office Publisher 2003 (Frontpage Degismis Hali)
    Microsoft® Office Word 2003


    Iste Birde Resmini Verelim Okumak Istemeyen Olur Belki




    Microsoft Office Outlook® 2003
    Outlook 2003, Microsoft Office kisisel bilgi yönetimi ve haberlesme programidir. Outlook 2003 e-postalarin, takvimlerin, irtibat kisilerinin ve diger kisisel bilgilerin ve ekip bilgilerinin bir arada yönetilebilecegi bir ortam sunmaktadir. Yeni önbellek modu, otomatik ileti gruplama, istenmeyen posta denetimi ve gelismis okuma görünümü gibi Outlook 2003'teki önemli iyilestirmeler bilgileri düzenleme ve yönetme seklinizi gelistirmekte ve hem performansi hem de kullanici baglanti düzeyini yükseltmektedir.


    Microsoft Office Word 2003
    Word 2003, Microsoft Office kelime islemcisidir. Word 2003, müsteri istekleri dogrultusunda, sundugu yeni özelliklerle belge olusturma, paylasma ve okuma islemlerini kolaylastirmaktadir. Gözden geçirme ve isaretleme özellikleri degisiklikleri izleme ve açiklamalari yönetme ihtiyaçlarinizi karsilayacak sekilde gelistirildi. Word 2003 ayni zamanda Genisletilebilir Isaretleme Dili (XML) dosya biçimini desteklemekte ve tam donanimli bir XML düzenleyicisi olarak islev görebilmektedir. Bunlara ek olarak, Word 2003 ile XML dosyalarini kaydedebilir ve açabilir, böylece organizasyonunuzdaki önemli is verileriyle entegrasyon saglayabilirsiniz.


    Microsoft Office Excel 2003
    Microsoft Office elektronik tablo programi Excel 2003 hem XML destegi içermekte hem de bilgi analizini ve paylasimini kolaylastiran yepyeni özellikler sunmaktadir. Bir elektronik tablonun bir bölümünü liste olarak tanimlayabilir ve bunu Microsoft Windows® SharePoint Server tabanli bir Web sitesine aktarabilirsiniz. Excel 2003'teki akilli etiketler Office XP'dekilere oranla çok daha esnektir, gelismis istatistik özelliklerini kullanarak bilgiyi daha iyi analiz edebilirsiniz.


    Microsoft Office PowerPoint® 2003
    Microsoft Office sunum grafik programi PowerPoint 2003 sayesinde hem yüz yüze görüsmelerde hem de çevrimiçi haberlesmelerde olumlu bir etki olusturabilirsiniz. Gelismis kullanici arayüzüne ve akilli etiket destegine sahip olan PowerPoint 2003, sunum görüntülemeyi ve olusturmayi kolaylastirmaktadir. PowerPoint 2003'te çoklu ortam destegi de gelistirilmistir. PowerPoint 2003 dosyalarini kolayca CD'ye kaydedebilir ve Microsoft Windows Media® Player entegrasyonundan yararlanarak slayt gösterisi sirasinda sesli veri çalabilir ve video oynatabilirsiniz.


    Microsoft Office Access 2003
    Microsoft Office 2003 veritabani yönetimi programi olan Access 2003, XML veri dosyalarini içe aktarma, disa aktarma ve bu dosyalarla çalisma konusunda kapsamli kullanim kolayligi sunmaktadir. Ortak hatalar sizin yerinize tanimlandigi, isaretlendigi ve size düzeltme seçenekleri sunuldugu için Access 2003 ile çalismak son derece kolaydir. Yeni bir özellik sayesinde veritabani uygulama gelistiricileri nesne bagimliliklarini belirleyebilmektedir.


    Microsoft Office InfoPath™ 2003
    Microsoft Office bilgi toplama ve yönetme programi, InfoPath 2003 bilgiyi toplama sürecini pekistirmektedir. Bu yeni programi kullanarak üç önemli islemi yapabilirsiniz: dinamik formlar olusturabilir, formlari doldurabilir ve bu formlari XML tabanli sistemlere ve is süreçlerine aktarabilirsiniz. Son derece esnek ve etkili bir bilgi toplama yöntemi sunan bu bilesen, bilginin organizasyonunuzdaki herkes tarafindan yeniden kullanilabilmesini olanakli kilmaktadir. InfoPath 2003 bilisim çalisanlarinin ihtiyaç duyduklari bilgileri zamaninda sunabilmesini ve alabilmesini mümkün kilarak daha bilinçli kararlarin verilmesini saglamaktadir.


    Microsoft Office Publisher 2003
    Microsoft Office is yayinlama ve pazarlama malzemeleri programi Publisher 2003, profesyonel pazarlama ve iletisim malzemelerinin olusturulmasini, tasarimini ve yayinlanmasini daha önce olmadigi kadar kolaylastirmaktadir. Diger Office Sistemi programlarindaki tanidik kullanici arayüzüyle ayni arayüzü kullanarak baski, e-posta ve web malzemeleri olusturabilirsiniz. Publisher 2003 pazarlama malzemesi olusturma ve yayinlama islemini yeni bir düzeye tasimaktadir.


    Iste Full Hali Serial Vs Içinde Office 2003 Xp Pro ve Tabiki Türkçe


    14 Kasim 2006 Yeniden Upload Etmisler...


    [" rel="no follow -

    [

    [" rel="no follow -

    [" rel="no follow -



    Rar Pass (Sifre) : cashtr



    Son Güncelleme Yamasini Isterim Diyenlere


    [" rel="no follow - Office 2003 Xp Pro Için SP2 Yamasi 93.8 MB (TIKLAYINIZ)

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.